SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Samarbete Växjö HF och AMO
2021-09-27 17:48

Växjö HF och AMO har inlett ett samarbete för säsongen 2021/2022.

 

Följande går att läsa på AMO´s hemsida:

 

Inför årets säsong har vi kommit överens med Växjö HF om att ha möjligheten till utbyte med spelare i seriespelet genom samarbetsavtal. Växjö HF har en bred ungdomsverksamhet och en tradition av att fostra elitspelare vilket vi ser som ett fint komplement till vår egen elitverksamhet. Växjö HF leds i år av rutinerade Peter Hedin och Pär Söderqvist och spelar i år i division 2 södra och genom samarbetsavtalet ser vi en fördel med att vid behov kunna bredda träningsgruppen vid tillfälle, kunna få matchtid för spelare behov samt eventuellt ha tillgång till fler spelare med kort varsel om skador eller sjukdomar dyker upp under säsongen. Vi ser också en fördel i att vid tillfälle kunna ha samträningar och att erbjuda lovande spelare i Växjö HF träningstillfällen med elittruppen. Hur samarbetet utvecklar sig ansvarar ledarstaberna i respektive förening för. I rollen som lagkoordinator ansvarar Thomas Lundberg från Amo HK: s sida att ansvara för dialogen mellan tränarna i föreningarna. 
 
Under förra säsongen var Vetlanda HF samarbetsförening till oss något vi hade nytta av för att under perioder kunna bredda träningsgruppen, få speltid på ett par spelare och vi ser fram emot att utveckla samarbetet med Växjö HF under kommande säsong.