SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Inget Åhus samt lite övrig info
2021-05-22 12:33

Hej,

 

Som ni säkert har läst så är Åhus tyvärr inställd och vi har även beslutat att vi inte kör några träningar på beachen i juni.

 

Vi räknar med att starta upp handbollsträningen på lördagar from början av september men vi återkommer med exakta datum och tider under sommaren.

 

Till hösten har vi anmält 3 lag till poolspel och vi har fler tjejer som vill börja i vårt lag men vi behöver också bli fler ledare. Man behöver inte ha några handbollskunskaper utan mer finns med och hjälpa till på träningar och matcher. Om ni är intresserade av att hjälpa till hör gärna av er till Johan(johan.niklas.andersson@gmail.com) eller William(william.carlford@gmail.com)

 

Vi önskar er en trevlig sommar så ses på på planen i september!

 

Hälsningar,

Ledarna

Nästa säsong
2021-04-09 17:32

Hej,

 

Imorgon lördag är säsongens sista inomhus träning men redan nu i april ska vi anmäla hur många lag vi vill ha med i poolspel nästa år. Vi kommer via sportadmin skicka ut en fråga om er dotter kommer fortsätta. För att vi ska kunna planera för nästa säsong räknar vi med att tjejer som fortsätter kan träna regelbundet minst 1ggr/vecka samt delta på 2-3 poolspel på hösten och 2-3 efter nyår.

 

För er som är anmälda till Åhus kommer vi skicka ut mer information om träningstider och beställning av matchtröja. Åhus kommer meddela om/hur tuneringen blir av i månadsskiftet april/maj.

 

Gällande tränignstider nästa säsong så ser det nu ut som vi kommer ha kvar samma tider som i år, dvs tisdag och lördag.

 

Vi ledare vill tacka för denna säsong och så tar vi nya tag till hösten med förhoppning att kunna spela lite matcher.

 

Hälsningar

Ledarna

Åhus Beachhandboll
2021-02-14 11:58
Åhus Beachhandboll
Hej,

Vi har planerat att anmäla tjejerna till Åhus Beachandbollfestival i sommar som går av stapeln den 15-24 juli. Våra tjejer spelar endast en dag, lördagen den 17:e juli. Föreningen har alltid stor representation med mellan 20-25 deltagande lag under veckan.

När man spelar beachhandboll spelar man med 3 utespelare och en målvakt. Vi kommer inom det närmaste skicka ut en anmälan som vi önskar ha svar på senast den 25:e mars.

Anmälan är bindande.

Då vi inte har någon egen lagkassa delar alla spelare på anmälningsavgiften som kommer ligga runt 140-180kr/spelare beroende på hur många lag och spelare vi anmäler.

När vi spelar i Åhus så måste varje spelare också köpa en egen matchtröja som kostar ca 230kr. Tröjbeställningen administreras av föreningen och det kommer skickas ut till berörda deltagare under maj månad. Gällande shorts så har varje spelare med sina egna svarta shorts. Beachandboll spelas barfota.

Då detta är en festival kostar det för åskådare att komma in på området.

Åhus är ett väldigt uppskattat arrangemang för barnen och barn som tidigare har varit där frågar nästan direkt när det är slut om vi ska spela nästa år. Turneringen spelas på 19 planer fördelade på stranden med en stor center court i mitten. Om vädret tillåter brukar det bli ett bad i havet mellan matcherna.

Räkna med att det kommer vara en heldag från ca 9:00-21:00.

Mer info kommer senare till anmälda spelare.

Nedan länkar kan ni läsa och se mer om Åhus.

https://ahusbeach.com/ahus-beachhandboll-festival/tavlingsinformation#viktiga-datum-inf-r-turneringen-2021

https://www.youtube.com/watch?v=jaOISHUHX14

Hälsningar
Ledarna

Nu drar vi igång igen
2021-01-21 21:08
Hej,

From tisdag kör vi igång handbollsträningarna igen. Vi fortsätter kköra 2ggr/vecka, tisdagar och lördagar samma tider som innan.

Hälsningar
Ledarna
Träningsstart
2021-01-07 15:46
Hej,

Hoppas ni alla har haft en bra ledighet.

Som ni säkert har läst får vi inte träna inomhus förrän om drygt 2 veckor. Detta innebär att vår första träning kommer bli den 26:e januari.

Mvh
Ledarna
Träningstider under jul & nyår
2020-12-13 10:56
Hej,

Här kommer info vad gäller träningstider under kommande helger.

Vi kommer träna fram till och med den 22:a december sen gör vi ett uppehåll till den 9:e januari då vi drar igång igen.

God Jul & Gott Nytt år önskar
Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 31/05 17:25 
Växjö Handbollsförening, 28/04 17:02 
Växjö Handbollsförening, 28/04 12:39 
Växjö Handbollsförening, 13/11 09:11 
Växjö Handbollsförening, 13/10 21:03 
Växjö Handbollsförening, 24/09 08:08