SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Handbollsskolan
Välkomna till Handbollskolan

Handbollsskolan är för pojkar och flickor födda 2014.

 
Vi tränar i GBJ Arena och Kungsmads idrottshall på lördagar mellan 9-10.
 

 

Träningar denna vecka inställt!
2020-09-30 12:11
Helgen som kommer 2-4 okt arrangerar Växjö Handbollscup i GBJ Bygg Arena. 

Därav är alla träningar för Handbollsskolan, F7/8, F9 och P8/9 inställda.

// Växjö HF
Sammanställning från föräldramötet
2020-03-29 10:40
Hej,

Här kommer en kort sammanställning från lördagens föräldramöte.

Med tanke på rådande situation kommer vi inte anmäla några lag till Åhus utan detta får vi sikta på till nästa år istället.

Nästa säsong kommer vi dela på gruppen. Flickor födda 12-13 kommer bilda en träningsgrupp och träna lördagar i GBJ 10-11 och troligtvis ett pass till i veckan. Detta återkommer vi med efter sommaren då vi fått alla tider av kommunen. Tjejerna kommer också delta i poolspel i Småland/Blekinge samt cuper nästa säsong.

Pojkar födda 13 kommer också bli en egen grupp men vi saknar i dagsläget ledare till denna. Vi ställde frågan på mötet om det är några som vill hjälpas åt med detta. Om man är några som går ihop är det inte speciellt betungande utan istället väldigt roligt att se barnen utvecklas och bli en del av alla tränare som pysslar med minihandboll i VHF. Om det finns intresse av att hjälpa till vill vi gärna att ni meddelar detta till oss, ni kan maila till johan.niklas.andersson@gmail.com.
Om ni har ett intresse av att hjälpa till är bra om ni meddelar oss nu då VHF skickar alla sina nya ledare på basutbildning i september, denna hålls i Växjö och vi har då möjlighet att anmäla er dit. Vi vill tillägga att för vara ledare för barn som utövar minihandboll behöver man inte ha några speciella handbollskunskaper utan det bygger mer på engagemang och grundövningar för att  hålla en hög aktivitetsgrad.
Killarna kommer precis som tjejerna anmälas till poolspel i Småland/Blekinge samt cuper kommande säsong. Träningstiden nästa säsong kommer vara lördagar 9-10 eller söndagar 10-11. Meddela gärna på samma mailadress som ovan vad som passar bäst.


Slutligen vill vi ledare tacka för denna säsong och hoppas ni kommer laddade till nästa. Vi kommer starta upp träningen i mitten av september.

Ta hand om er och ha en trevlig sommar så syns vi i höst!

Hälsningar
Ledarna

Föräldramöte
2020-03-23 07:31
Hej,

Vi ledare har nu beslutat att inte genomföra någon mer träning denna säsong. Däremot kommer vi ha ett föräldramöte den 28:e mars klockan 10:00 i GBJ där vi har några punkter att diskutera och besluta gällande kommande säsong. Vi hoppas att de flesta av er föräldrar vill och kan komma, det är helt ok om man inte vill i dessa virus tider.

Vi tänker också att vi gör en avslutning med barnen när det blir lite varmare exempelvis om vi spelar lite beachhandboll men vi återkommer med detta.

Mvh
Ledarna
Säsongsavslutning
2020-03-13 19:22
Hej,

Som ni säkert sätt i tidigare utskick från Växjö HF har SHF tagit beslutet att avsluta alla ungdomsserier och sammandrag. De rekommenderar också att för tillfället inte bedriva gruppträning vilket Växjö HF följer vilket innebär att våra träningar upphör.

Vi önskar dock få till en säsongavslutning tillsammans samt ett föräldramöte och hoppas återkomma med information om detta nästa vecka.

Hälsningar,
Ledarna
Föräldramöte
2020-03-08 08:58
Hej,

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut och vi tänkte summera lite samt berätta vad som händer i sommar samt kommande säsong hur bla annat upplägget kommer se ut.

Vi kommer hålla mötet samtidigt som barnen tränar lördagen den 21:a mars klockan 9:00 upp på kansliet i GBJ.

Varmt välkomna!
Ledarna
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 31/05 17:25 
Växjö Handbollsförening, 28/04 17:02 
Växjö Handbollsförening, 28/04 12:39 
Växjö Handbollsförening, 13/11 09:11 
Växjö Handbollsförening, 13/10 21:03 
Växjö Handbollsförening, 24/09 08:08