SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Ledarträff och träningsmatcher för våra seniorer
2023-09-04 15:49
I helgen har båda våra seniorlag varit i farten. Herrarna var i Karlskrona och spelade 28-28 i en jämn match där man kvitterade i sista sekunden. Damerna har deltagit i en träningsturnering i Åhus där man mött, Åhus Handboll, Lödde Vikings och IFK Kristianstad. En bra genomförd turnering som resulterar i 1 vinst och 2 förluster. Tyvärr fick vi också två skadade spelare, ett finger som hoppade ur led och en axel som hoppade ur led. Vi hoppas på snabbt tillfrisknande.
 
Under lördagen var det också uppstart för alla ungdomsledare i föreningen. Här diskuterades den uppdaterade gula linjen, som är föreningens styrdokument gällande spelarutbildning. Det genomfördes även ett antal pass kopplade till inspiration och vidareutbildning för målvakter, löpskolning och anfall- försvarsteknik.
 
Nu under vecka 36 drar flera lag igång sina träningar för säsongen så håll utkik på hemsidan om vad som händer i ditt lag.