SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Kommande matcher och sammandrag
2023-01-11 10:33

Vi har nu fått lite mer besked kring kommande matcher och sammandrag.  Informationen är inte fullständig och kommer att kompletteras. 

Den 22/1 är det som tidigare meddelats Halmstad som gäller. Vi återkommer med mer information när vi har fått ett slutgiltigt spelprogram från dem. Men vill gärna att ni redan nu funderar om ni som föräldrar planerar att köra till Halmstad. Vi återkommer med mer info. Vi kommer också att skapa en whatsappgrupp de närmaste dagarna där ni som föräldrar kan ha mer direktkontakt med varandra och vi kan få en mer direkt kommunikation. 

Den 18/2 är det sammandrag i Hässleholm. Vi har ingen ytterligare information om tider. Ni ska ha fått kallelse till detta idag och vi ber er svara senast 29/1 om ert barn vill vara med eller inte. 

Den 11/3 eller 12/3 är planen att vi ska spela i Karlskrona men vi har inte fått någon mer information därifrån. 

Den söndag 26/3 kommer vi att spela i Växjö, mer information kommer. 

Som ni märker skiljer sig datumen ovan lite från de vi skickade ut innan jul. Det beror på att Handboll Syd tillåter en viss flexibilitet när arrangerande förening lägger sitt arrangemang för att det ska gå att anpassa till halltider mm. Det är tyvärr inget vi kan påverka. Det innebär också att datumen för Karlskrona-sammandraget inte är helt säkra förrän vi har fått inbjudan. 

Hör gärna av er om ni har frågor!