SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Tack för den här säsongen!
2023-04-01 20:18

Idag gjorde vi sista träningen för den här säsongen. Som vanligt var det mycket fart, härlig inställning och massor av glädje. 

Nu tar vi sommarlov från inomhushandbollen och kör igång igen i höst. 

Vi vill passa på att tacka alla föräldrar för att ni ställer upp och skjutsar, knyter skor, letar bollar, tröstar, svarar på kallelser i tid och uppmuntrar era barn. Det gör livet som handbollstränare mycket enklare! 

Vi tackar också för att vi får förmånen att låna era barn en timme varje vecka. Den timmen ger oss hur mycket energi som helst tack vare era goa barn. 

Framåt gäller följande.

  • Träning på sand, senvår-försommar. Kallelse kommer och alla är välkomna. 
  • Åhus Beachhandboll (15 juli). Ni som är anmälda kommer att få mer info men vi kan tipsa om att man redan nu kan köpa biljett och  parkeringsbiljett till evenemanget. Parkeringsbiljetterna brukar gå åt snabbt. (Barnen behöver inga biljetter)
  • Uppstart i höst. Vi börjar träna någon gång september-oktober. Information kommer. Vi hoppas alla är sugna på att fortsätta och det finns alltid plats för fler. 


Ha en skön sommar och låt barnen spela fotboll, tennis, golf eller vad de nu känner för. Att prova många idrotter är något vi ser väldigt positivt på. Och skulle handbollssuget bli för stort går det utmärkt att spela handboll i trädgården, på stranden, i badet eller i vardagsrummet, så glöm inte att ta med bollen :-)

Vi hoppas att vi får se alla igen framöver!

Stort tack för den här säsongen!

/Ledarna