SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Info från föräldramötet
2020-10-14 12:36
Hej,

Här kommer en kort sammanfattning om vad som kommunicerades på mötet den 10:e oktober.

Gällande bollar och kläder som alla nya barn får kommer dessa delas ut efter medlemsavgifterna är betalda. Barnen får då t-shirt, shorts, vattenflaska och en egen boll. Varje spelare ansvarar för sin boll och att den kommer med till varje träning och kommer med hem. Om man tappar bort den får man själv köpa en ny. Glöm inte märka bollarna med ert barns namn på.

Vi kommer under säsongen delta i ett par poolspel, var och när återkommer vi till.

Vi har sökt efter ledare till killarna och på mötet beslutades det att fem föräldrar kommer hjälpas åt med att hålla i träningarna. Är det så att man inte var med på mötet men känner att man vill hjälpa till hör då gärna av till någon av ledarna.

Träningstiden kommer vara 9-10 varje lördag där vi halva tiden är i GBJ och andra halvan i Kungsmad. Om det är föräldrar som sitter i tittar på träningen önskar vi gärna hjälp med att plocka undan hinderbanan som vi ibland kör i Kungsmad.

Är det några frågor får ni gärna kontakta Johan.

Handbollshälsningar
Johan

Nyhetsarkiv
Föräldramöte2020-10-07 10:09