SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Tack för denna säsong!
2020-03-18 14:39

Hej alla barn och föräldrar!

Handbollssäsongen fick ett snopet slut för oss alla och framtiden känns oviss och information om konsekvenserna av Corona och Covid-19 förändras konstant. Idag har vi ledare fått följande information av styrelsen i Växjö HF:

” Hej alla HF tränare

Styrelsen har beslutat att följa de restriktioner vi får från Svenska handbollsförbundet samt Småland-Blekinge handbollsförbund.

 

UPPDATERING

Tisdag 17/3  

Svenska Handbollförbundet rekommenderar från och med tisdag 17 mars att träningar med laget hålls utomhus och med individuella övningar. Tänk också på att inte göra resor i onödan att den som har sjukdomssymtom inte ska delta.

 

Växjö HF beslutar att följa SHF:s rekommendationer ovan.

Hemsidan uppdateras så fort det kommer ut någon ny information kring situationen.

 

// Växjö HF”

 

Med tanke på att säsongen i stort sett är över och att sommaridrottssäsongen startar upp samt att uteträning med individuella övningar inte känns relevant för våra 10-åringar har vi beslutat att vi avslutar vårens träningar nu. Aprilcupen och MiniHacke har ställts in av arrangörerna. 

 

Vi vill gärna ha en gemensam avslutning och återkommer med information kring detta.

 

För er som har anmält deltagande till Åhus i sommar så har de meddelat att de i nuläget arbetar som om evenemanget blir av. Vi följer utvecklingen. Enligt planeringen startar beachhandbollsträning upp i maj månad men vi ber om att få återkomma närmare inpå detta.

 

Självklart vill vi att killarna fortsätter att tänka på och spela handboll, enskilt eller tillsammans. Vi skickar med en handbolls-bingo som vi hoppas kan stimulera till rörelse och handbollsglädje för barnen och kanske också för er föräldrar:) (Hittas också under fliken dokument)

 

Vi har haft en fantastiskt rolig och utvecklande säsong med killarna och ser fram emot nästa säsong och för en del, Åhus Beach. På återhörande gällande en rolig avslutning, sannolikt utomhus. Vi kommer också att återkomma gällande när höstsäsongen drar igång och med information om viktiga datum för planerade cuper och föräldramöte.

 

Ta hand om varandra, varma hälsningar,

 

Frida, Ingela, Jonas, Lotta och Sini


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03