SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Information inför säsongen 20/21
2020-03-31 09:11
Vi har haft ledarmöte med planering och information inför höstens säsong och vi vill redan nu dela med oss av en del information. Vi planerar fortfarande att ha en gemensam avslutning men avvaktar varmare väder då vi gärna vill ha en utomhusaktivitet, vi återkommer!

Träningstider
Till hösten kommer vi att träna två gånger i veckan på vardagskvällar, vi återkommer så snart vi vet dagar och tider. Vi planerar att starta i slutet av augusti med träning 1 gång i veckan med anledning av att vi kommer att spela cup redan i början av oktober och övergår till två gånger i vecken när fotbollen trappar ner. Vi behöver lite tid för att komma igång med spel på stor plan. 

Seriespel
Från och med i höst deltar vi i seriespel. Vi kommer att anmäla två lag och vill ha ett lag i Småland Blekinges södra serie och ett i norra serien. Vi vet ännu inte med vilken frekvens vi kommer att spela matcher men räkna med att det blir fler speltillfällen än tidigare säsonger.

Cuper
I höst drar Växjö HF igång en ny föreningstradition, den 2–4 oktober arrangeras för första gången Växjö Handbollscup (www.vaxjohf.se/start/?ID=281553). Jätteroligt med en stor cup på hemmaplan! Föreningen bjuder in stort och brett och går det som planerat kommer 64 lag i olika åldersgrupper till Växjö den helgen för en riktig handbollsfest. Vi är självklart med och spelar och kan anmäla två lag. HF:s egna lag betalar inget för cupen. 

Skadevi Cup (https://www.skadevihandbollscup.com) arrangeras 30 oktober-1 november i Skövde och är en föreningscup för HF där klubben står för anmälningsavgiften. Vi planerar att delta med två lag. 

Föräldramöte
Vi kommer att bjuda in till ett föräldramöte i början av hösten.

Föräldrauppdrag
I och med att vi går in i seriespel och lämnar minihandbollen förändras förutsättningarna för medlemskap. Från och med i höst kommer vårt lag att delta i försäljningsuppdrag inom föreningen, ett uppdrag på hösten samt försäljning av Bingolotter till uppesittarkvällen innan jul. Vårt lag kommer också att ha föräldrauppdrag i samband med Växjö Handbollscup, räkna med att vara tillgängliga under hela helgen för att heja och stötta föreningen genom att jobba med något/några uppdrag. Att vi jobbar under denna helgen innebär att vi kommer att kunna delta i Skadevi utan kostnad.

Kostnader
Från och med i höst kommer spelarna i P10 att betala medlemsavgift och träningsavgift, nivåerna för dessa är inte fastlagda.

Föreningskläder
För er som är intresserad av att köpa föreningskläder kommer utprovning att äga rum första veckan i september med leverans i mitten av oktober. 

Beachhandboll
Åhus Beachhandboll planeras just nu att genomföras och vi jobbar som om det blir så. I maj kommer vi att dra igång beachträning vid Kampen och vi återkommer om tid och plats. Alla killar är välkomna oavsett om man anmält sig till Åhus eller ej.

Vi hoppas att alla mår bra, ta hand om er,
LedarnaNyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03