SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Välkommen till Växjö HF P11 - födda 2010

Vi är ett härligt gäng med killar som tränar på GBJ Arena på måndagar 16:30-17:45 och onsdagar kl 17:00-18:16. Vi välkomnar killar födda 2010 som är intresserade av att testa på handboll.

Information inför slutet på höstsäsongen 2021
2021-12-13 21:19

I helgen spelades sista seriematchen för 2021, en höst med träningar, seriematcher och cuper. Vi har haft superroligt och det har skett stor utveckling i laget. Vi hoppas att det märks att vi satsat mycket på att lära oss effektivt försvarsspel!

 

Under hösten har vi några killar om har testat handboll och eventuellt blir vi några fler till våren. Det är roligt när truppen växer och det ger oss ledare en utmaning i att se till att handbollen blir utvecklande och rolig för alla men det är en utmaning vi gärna tar oss an.

 

Nu på onsdag har vi fått information om att P16 kommer att möta damlaget i GBJ 17:45-19:00. Många av killarna vill kika på den matchen. Vi kommer att träna 17:00- 17:45, sedan går vi in i och kikar på matchen tillsammans. Om det funkar med familjelogistiken kan ni hämta barnen 19:00 i stället för 18:15 som är den vanliga tiden på onsdagar.

 

Sista träningen inför jul blir måndagen den 20 december då det blir smålagsspel. Sedan tar vi jullov till den 3 januari då vi drar i gång med träningar som vanligt för de som kan under jullovet.

 

Kallelser till vårens matcher kommer under december, i alla fall för matcherna i januari. Eventuellt blir det några ändringar gällande matcherna den 9 januari och det är därför det dröjer lite. Planen är att kallelserna skall komma innan jul så att ni kan planera er tid i vår. Vi fortsätter med grupper om 5 killar som kombineras på olika sätt till våra matcher.

 

Vi funderar på att anmäla oss till några cuper i slutet av säsongen och återkommer med information om detta. Seriespelet är över i slutet av mars och vi skulle vilja avsluta säsongen med ytterligare en cup med övernattning och kanske en dagscup. I juli har vi anmält tre lag till Åhus Beach. Som förberedelse för beachspel brukar vi träna på beachplanerna vid simhallen i maj/juni.

 

Vi ledare upplever att allt fungerar jättebra kring laget och hoppas att barnen och ni föräldrar har samma upplevelse. Det vi fokuserar på är utveckling och prestation, inte resultat. I många matcher gör vi många mål men handboll är en lagsport och passningarna är viktigare än målen. Vi vill uppmana er som föräldrar att ha samma fokus och att inte exempelvis betala ert barn när de gör mål i match eller vid räddningar om man står i mål. Vi vill också, med stöd av spelarutbildningsplanen för Växjö HF, att alla skall lära sig att spela på alla positioner, inklusive målvakt. Vi är lyckligt lottade och har många killar som vill stå i mål så fortsätt att uppmuntra till detta hemma.

 

Stort tack för ert engagemang i höst!

 

God Jul och Gott Nytt År önskar ledarna

 

Försäljning av bingolotter och kalendrar
2021-11-03 21:25

 

På de kommande träningarna kommer varje spelare få ett kuvert innehållande två kalendrar och 8 bingolotter till uppesittarkvällen den 23:e december att sälja. Alla spelare i föreningen ska sälja detta.

 

Vill ni hämta ut extra bingolotter kan detta göras på kansliet, dessa betalas i förskott när man hämtar dem.

 

Jag vill att ni redovisar/betalar er försäljning (1000kr) senast den 26:e december via Swish till 070-6254381 (Camilla Öreteg). Ange barnets namn som meddelande. 

 

Lycka till med försäljningen!

 

 

 

Välkommen till säsongen 2021/22 med Växjö HF P11
2021-08-19 21:05

Hoppas sommaren har varit toppen och att alla är utvilade inför höstens handbollsäventyr där vi har stora förhoppningar att vi återigen kommer att få träna och spela matcher, skall bli så roligt!

Här kommer information om höstens aktiviteter så att alla kan planera för säsongen genom att boka in olika datum och känna till föräldrauppdrag och annat.

 

Truppen

Vi hoppas att alla killar fortsätter med handboll säsongen 21/22 och vi vet redan nu att några nya killar kommer att börja i höst. Som det ser ut just nu är vi 27 killar i truppen.

 

Ledare

Vi kommer att vara 4 ledare under säsongen:

Träning

Måndagar 16:30-17:45 i GBJ – första träningen 30 augusti

Onsdagar 17:00-18:15 i Kungsmad – första träningen 8 september.

 

Kallelser till träningar kommer ca 5 dagar innan träningstillfället och vi vill att ni svarar på dessa kallelser då de utgör underlag för träningsplanering och närvarorapportering.

 

Notera att onsdagen den 22 september kommer vi att träna 16:30-18:15 tillsammans med P12 för att matchträna inför handbollscupen första helgen i oktober.

 

Under september är fotbollen fortfarande i full gång och vi tycker självklart att killarna skall prioritera utomhusidrott denna månad men vi hoppas att man kanske kan komma en gång i veckan. 

 

Kommunikation

SportAdmin är Växjö HF:s administrativa system. Där hanteras medlemskap, kallelser till träningar, matcher och mycket annat. Ladda gärna ned SportAdmin-appen på er telefon så att ni får notiser där.

 

Vår hemsida använder vi för att sprida information, i samband med att vi gör en uppdatering så kommer ett mail till alla i truppen.

 

På FaceBook har vi en sluten grupp vid namn ”Växjö HF P11 (födda 2010)”, syftet med gruppen är att föräldrar skall kunna samordna kring matcher och transport och utbyta information och kanske posta i samband med matcher. Vill du bli medlem så skicka en förfrågan via FB, vi begränsar tillgängligheten till enbart föräldrar/målsmän.

 

På Instagram har vi ett konto vid namn ”vaxjohfp2010” där planen är att vi skall dela med oss av bilder och rörligt material från träningar och matcher så att fler får ta del av hur roligt vi har. Även detta är en sluten grupp för föräldrar/familj. Skicka en förfrågan om att följa om du vill följa våra äventyr!

 

Föräldramöte

Onsdagen den 15 september 17:15-18:15 bjuder vi in till föräldramöte där vi planerar att ge mer detaljerad information inför säsongen om både träningsupplägg och matcher samt cuper och föräldrauppdrag. Vi vill väldigt gärna att en förälder per barn deltar vid föräldramötet, en kallelse kommer att skickas ut separat.

 

Cuper 21/22

Under hösten är vi anmälda till följande cuper:

 

Växjö Handbollscup 1–3 oktober där U10-U13 kommer att spela. Boka in dessa dagar då lagen från U10 till Junior kommer att ha föräldrauppdrag i samband med cupen. Räkna med att alla föräldrar kommer att behöva ta något uppdrag under dessa dagar.  Det överskott som cupen genererar kommer att användas för att bidra till att betala deltagandet i Skadevi Cup.

 

Skadevi Handbollscup 5–7 november i Skövde, U10-U16 deltar. Skadevi är en föreningscup för HF där klubben står för anmälningsavgiften för 2 lag per åldersgrupp samt kostnaden för 2 ledare per åldersgrupp (ej per lag) och transport till och från cupen.  Enskilda spelare betalar enbart för deltagarkort. Äntligen skall vi få åka på flerdagscup och bygga laganda och ha roligt tillsammans! Vi har anmält två lag utifrån den kallelse som gick ut innan sommaren. Vi kommer att återkomma med mer information under september månad och i samband med föräldramötet.

  

Seriespel 21/22

Vi har anmält två lag till seriespel denna säsong och spelschemat kommer att vara klart och finnas i vår kalender på hemsidan i början av september. Handbollssverige har fått ny organisation vilket innebär att vi tillhör HF Syd och kommer att möta nya lag och få längre resor denna säsong. Förhoppningen är att matcherna spelas som 3-lagssammandrag med flera matcher på samma dag. Serien drar i gång i mitten/slutet av oktober och pågår fram till slutet av mars. Vi kommer inte att spela matcher varje helg.

 

De gånger vi ansvarar för spel på hemmaplan kommer vi att behöva hjälp av er föräldrar med att bemanna sekretariat och andra matchfunktioner. Vi återkommer med mer information om detta.

 

Höstlovshandboll

I samband med höstlovet arrangeras höstlovshandboll i GBJ. Upplägget är inte helt klart men sannolikt blir det måndag-onsdag och nytt för i år är att det planeras för en åldersindelning där yngre barn bjuds in på förmiddagen och äldre barn – där våra killar ingår – bjuds in på eftermiddagen. Förhoppningsvis kommer det att bjudas in till lovaktiviteter även under påsklovet.

 

Föräldrauppdrag

Som förälder till spelare i Växjö HF ingår att delta i föräldrauppdrag under säsongen. Vår förhoppning är att ni skall tycka att detta är roligt och en möjlighet att lära känna föreningen och varandra. I samband med föräldramötet kommer vi att prata mer om vad det innebär men här kommer en kort översikt.

 

Föräldrasamordnare – alla lag skall ha en föräldrasamordnare som ansvarar för att fördela ut och administrera föräldrauppdragen. I vårt lag har Camilla Öreteg erbjudit sig att axla den rollen även kommande säsong. Tusen tack för detta Camilla!

 

Arbete i samband med Växjö Handbollscup – alla föräldrar behöver räkna med att få uppdrag i samband med vår egen cup 1-3 oktober.

 

Kioskuppdrag – GBJ Arena har en kiosk som håller öppet i samband med matcher. Vårt lag kommer att få i uppdrag att bemanna kiosken under någon/några helger under säsongen. Mer information kommer.

 

Funktionärsuppdrag – i samband med att vi spelar hemmamatcher behöver vi funktionärer till matchsekretariat och matchvärd. Vi kommer att kontakta er i god tid och med detaljerad information om vad detta innebär när vi vet när vi har hemmamatcher.

 

Försäljningsuppdrag – Växjö HF har en kombination av obligatoriska och frivilliga försäljningsuppdrag. Föreningen kommer att ha samma försäljningsupplägg som under säsongen 20/21 med tvättmedel och andra förbrukningsvaror samt bingolotter.

 

Försäljningsuppdraget för tvättmedel och dylikt genomförs under oktober. Allt överskott kommer att gå till de enskilda lagen. Varje spelare ansvarar för att sälja minst 10 enheter. Bingolottoförsäljningen, 8 bingolotter och 2 kalendrar per spelare, startar i slutet av oktober. Det är liksom tidigare lotter inför uppesittarkvällen dagen innan julafton som gäller. Överskott går till föreningen. Det kommer också att finnas möjlighet till frivilliga försäljningsuppdrag under säsongen. Mer information kommer.

 

Utprovning av profilkläder

Killarna växer och kanske är det någon som behöver en ny overall eller andra profilkläder. Vecka 36, 6–13 september sker utprovning av profilkläder på kansliet. Det kommer att vara öppet för drop-in på kvällstid då man kan kolla in utbudet och testa storlekar och lämna in sin beställningslapp. Senast 13 september skall beställningen vara inne. Föreningen gör en gemensam beställning som kommer att leverareas innan Skadevi Cup. Nytt för denna säsong är att det kommer att finnas skor från Adidas med i sortimentet. Under resten av säsongen kan allt utom overaller och hoodies beställas i HF:s webshop hos Intersport.

 

Jubileum

Växjö HF fyller 50 år 15 maj 2022. Vi vet inte hur det kommer att firas men gör en notering i kalendern så hoppas vi att det blir ett kalas som heter duga för alla medlemmar!

 

Vi ser verkligen fram emot säsongen tillsammans med killarna och er, en säsong där vi förhoppningsvis kommer att träffas i samband med träningar, matcher och andra aktiviteter. Har ni frågor, synpunkter eller glada tillrop är det fritt fram att kontakta oss.

 

Ledarna

Beachträning och information inför säsongen 21/22
2021-04-27 15:28

Här kommer information om höstens aktiviteter så att alla kan boka in dessa datum i sina kalendrar och speciellt säkerställa att ni är tillgängliga under Växjö Handbollscup den 1–3 oktober. Inför säsongsstart återkommer vi med mer detaljer

Säsongsavslutning, beachhandboll och matchställ!
2021-03-17 22:57

När vi inledde säsongen i höstas hoppades vi på många matcher på stor plan för killarna och cuper med övernattning. Istället har vi fått ställa in det mesta av matchspelet och killarna har fått träna ute och vi har delat gruppen på träningarna för att minimera risken för smittspridning. Killarna har hanterat detta jättebra och vi hoppas att de fortsatt tycker att handboll är toppen.

 

Säsongsavslutning

Inomhussäsongen lider mot sitt slut och vi fortsätter med träningar två gånger i veckan mars ut. Ett par veckor in i april kommer vi att träna enbart måndagar för att anpassa oss till att många inleder fotbollssäsongen i april. Vi planerar för en avslutning lördagen den 17 april på eftermiddagen. Vi återkommer med detaljer kring när, var och hur.

 

Matchställ

Vi har ju inte fått nöta våra fina ställ denna säsong tyvärr och nu är det dags att lämna in dem. Ta med tvättade matchställ på någon av de närmaste träningarna och lämna till oss tränare.

 

Åhus Beach

Vi har fått besked om att beslut om Åhus Beach kommer att genomföras har skjutits till 30 april istället för de tidigare aviserade datumet 1 april. Vi fortsätter att hålla tummarna och har anmält tre lag.

 

//Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 12/01 21:35 
Växjö Handbollsförening, 11/01 20:23 
Växjö Handbollsförening, 14/12 20:27 
Växjö Handbollsförening, 27/09 17:48 
Växjö Handbollsförening, 28/04 12:39