SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Välkommen till Växjö HF P11 - födda 2010

Vi är ett härligt gäng med killar som tränar på Kungsmad på måndagar 17:50-19 och onsdagar kl 17:00-18. Vi välkomnar killar födda 2010 som är intresserade av att testa på handboll.

Beachträning och information inför säsongen 21/22
2021-04-27 15:28

Här kommer information om höstens aktiviteter så att alla kan boka in dessa datum i sina kalendrar och speciellt säkerställa att ni är tillgängliga under Växjö Handbollscup den 1–3 oktober. Inför säsongsstart återkommer vi med mer detaljer

Säsongsavslutning, beachhandboll och matchställ!
2021-03-17 22:57

När vi inledde säsongen i höstas hoppades vi på många matcher på stor plan för killarna och cuper med övernattning. Istället har vi fått ställa in det mesta av matchspelet och killarna har fått träna ute och vi har delat gruppen på träningarna för att minimera risken för smittspridning. Killarna har hanterat detta jättebra och vi hoppas att de fortsatt tycker att handboll är toppen.

 

Säsongsavslutning

Inomhussäsongen lider mot sitt slut och vi fortsätter med träningar två gånger i veckan mars ut. Ett par veckor in i april kommer vi att träna enbart måndagar för att anpassa oss till att många inleder fotbollssäsongen i april. Vi planerar för en avslutning lördagen den 17 april på eftermiddagen. Vi återkommer med detaljer kring när, var och hur.

 

Matchställ

Vi har ju inte fått nöta våra fina ställ denna säsong tyvärr och nu är det dags att lämna in dem. Ta med tvättade matchställ på någon av de närmaste träningarna och lämna till oss tränare.

 

Åhus Beach

Vi har fått besked om att beslut om Åhus Beach kommer att genomföras har skjutits till 30 april istället för de tidigare aviserade datumet 1 april. Vi fortsätter att hålla tummarna och har anmält tre lag.

 

//Ledarna

Planering för tre träningar framåt!
2021-01-31 15:21
Tre träningar framöver blir det det bästa av alla världar, antingen är killarna inne i Kungsmad som vanligt eller så blir det full fart i Tomtabacken på pulka eller annat åkdon!

Då vi är en stor grupp har vi delat in killarna i tre grupper för att säkerställa mindre trängsel när vi är inomhus. Två grupper träffas i Kungsmad och en grupp tränar utomhus. Killarna kommer att kallas till den variant som gäller för varje enskild dag och vi har försökt att dela in dem så att det skall funka med samkörning till/från träning. Detta gäller för träningarna 1, 3 och 8 februari.

Heja Sverige i finalen ikväll, håll tummar och tår!
Ledarna
Ändrad tid på onsdag!
2021-01-25 12:33
I och med att det fattats lokalt beslut att äldre ungdomar och seniorer ej får träna inomhus har vi fått möjlighet att byta till den större lokalen, GBJ-hallen, två onsdagar framöver. Träningstiden är då 19-20:15. Trots att det är en relativt sen tid tycker vi att fördelarna överväger med betydligt större utrymme, ingen trängsel i entrén till hallen och längre träningstid. Detta innebär att nu på onsdag och nästa vecka kommer vi att ha denna tid på onsdagar. Det kommer en ny kallelse för onsdagens träning.

//Ledarna
Dags för inomhusträning och enstaka matcher skjuts till mars
2021-01-24 14:52

Nu får vi börja träna inomhus igen och vi kör igång till veckan, kallelser kommer. Regeringen kommer från och med nu att uppdatera sina rekommendationer varannan vecka – det skulle kunna komma hårdare restriktioner igen om två veckor om läget försämras. Ovanstående gäller till att börja med till den 7 februari.


Veckan som kommer kör vi en träning, på onsdag och sedan tar vi det vecka för vecka.


Rutinerna börjar vi kunna vid det här laget men vi påminner:

·       Killarna skall tvätta händerna innan och efter träning.

·       Föräldrar lämnar och hämtar utanför hallen

·       Vid minsta symptom stannar man hemma

·       Omklädningsrummen kommer att vara stängda.

·       Vi eventuell smitta vill vi gärna att ni meddelar oss ledare så att vi kan förhålla oss till det gällande träningsplanering.


Småland/Blekinge Handbollsförbund har tagit beslut om att man skjuter möjligheten till enstaka matcher till den 1 mars. Vi återkommer igen när och om det blir aktuellt.


Hälsar ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 31/05 17:25 
Växjö Handbollsförening, 28/04 17:02 
Växjö Handbollsförening, 28/04 12:39 
Växjö Handbollsförening, 13/11 09:11 
Växjö Handbollsförening, 13/10 21:03 
Växjö Handbollsförening, 24/09 08:08