Spel i div.2 Södra  Skåne
15-15 på tavlan mot Eslöv - kändes som en vinst
2019-02-18 15:25
Foto Paulin
Växjö Hf:s något skade drabbade lag möter på söndag eftermiddagen ett starkt  Eslöv som vann sin sista match mot Malmö.
Tjejerna slutar inte kriga för varandra.
7-7 i paus en målsnål tillställning med bra målvaktsspel åt båda hållen. Med 2 minuter kvar står det 15-13
Matchen slutar 15-15. Gissa om det va nerv kittlande?

Det vi tar med oss är vårt målvakts spel, försvar spel och att tjejerna spelar för varandra.
H65 Gordies kommer på besök 10/2 kl 16:00
2019-02-07 17:00
Kom ner och heja fram oss till 2 nya poäng.
Förlust mot Lågan hemma
2019-01-27 08:14
Idag är förlusten tyngre då vi står upp bra bakåt och målvakts spelet funkar. Vi gör många mål men släpper in fler.
Vi dra på oss lite många tekniska fel framåt och går inte riktigt fullt i alla lägen.

Nu är det 2 träningsveckor till nästa match och vi hoppas ha tillbaka hela truppen(förutom långtidsskadats) på träning och att vi är tillbaka på vinnar banan den 10:e februari på hemma plan i GBJ mot H65 Gordies.
Tung förlust mot Malmö på hemmaplan
2019-01-19 18:47
Idag fick Växjö damer se sig besegrade av ett mycket effektivt Malmö. Växjö fick inte ihop spelet framåt/bakåt. Våra målvakter fick inte fatt på bollarna .
Då blir det tyvärr förlust 26-37 mot ett mycket starkt Malmö som satte sina lägen.

Men på lördag är det ny match hemma kl 16:00
HF:s damer önskar alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
2018-12-21 15:21
Spelare och ledare tackar för stödet undre året och hoppas se er i hallen lördagen den 19/1 - 2019 kl 14:30