SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Handbollsskolan
Välkomna till Handbollsskolan!
2023-09-19 10:10

Nu på lördag 23 september är det äntligen dags för handbollsskolan att starta för alla barn födda 2017. Vi ser mycket fram emot att välkomna barn och föräldrar till Växjö Handbollsförening.

 

Handbollsskolan ingår i Växjö HF:s koncept ”Alla barn ska spela handboll” där vi vill att fler barn ska upptäcka handboll men också kunna erbjuda alla barn att börja med en idrott utan att det ska vara kostsamt. Konceptet innebär att barn upp till 9 år ej betalar någon träningsavgift, endast medlemsavgift. Alla spelare i dessa åldersklasser får t-shirt och shorts från Adidas samt vattenflaska och en egen handboll när man deltagit i tre träningar. Bollen skall man sedan ha med till träningarna. Det ingår inte några säljuppdrag eller föräldrauppdrag innan barnen är 10 år.

 

Vi tränar lördagar klockan 09:00-10:00 i GBJ Arena. De första träningarna kommer att ledas av tränare som redan finns i föreningen. Vid föräldramötet den 7 oktober i samband med träningen kommer en ledargrupp att bildas av föräldrar till barnen i gruppen. Barn- och ungdomsverksamheten i Växjö HF bedrivs av ideella krafter och vi är beroende av våra fantastiska ledare. Under mötet kommer en grupp av föräldrar att rekryteras för att ansvara för träningen under säsongen. Att föräldratränare rekryteras är en förutsättning för Handbollsskolan. Vet du redan nu att du är intresserad av att bli ledare är du varmt välkommen att kontakta ingela.aberg@netatonce.net.

 

Föreningens administrativa system är SportAdmin och därigenom sköts kallelser och information till laget. Kom ihåg att alltid svara på kallelsen i SportAdmin så blir det lättare för oss att planera. Det går att svara i SportAdmin tills dagen innan träningen. Ladda ned SportAdmin där appar finns eller logga in på hemsidan för att hantera information och kallelser från föreningen.

 

Handbollsskolan har en egen hemsida på föreningens hemsida här. Den blivande ledargruppen kommer under säsongen att fylla den med information för laget.

 

Vi har alltid plats för nya spelare så om era barn har kompisar som vill vara med är de hjärtligt välkomna. Sprid gärna information om vår Handbollsskola!

 

Vi är väldigt glada att så många vill spela handboll med oss. Som förälder kan du hjälpa ditt barn genom att stötta och heja. Vi vill att föräldrar är på plats under träningen. Hjälp barnen att vara på plats i tid och med rätt utrustning.  

 

Vi ses på lördag!


Nyhetsarkiv