SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Stolt samarbete med Uzit
2022-10-25 12:48

Hej,

 

Vår härliga förening är en del av det svenska idrottsundret - i vår förening ska alla kunna vara med och alla är värda lika mycket. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår förening ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

 

För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för utövare eller familjer.

Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför.

 

Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en plattform där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom barn- och fritid.

 

Våra ungdomar växer fort både som utövare och människa. Vi vet alla hur mycket urvuxna och 
oanvända prylar det ligger i våra förråd, garage och källare. Väldigt mycket skulle kunna användas igen och igen. Uzit erbjuder en app med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sport-, barn- och fritidsartiklar. Samtidigt som du säljer eller köper någonting via Uzit bidrar du till ungdomsverksamheten i vår förening.

 

Med Uzit ramlar det inte bara in en slant till dig och vår förening. De stora vinsterna gör miljön och idrottssverige som får nytta av den utrustning du glömt bort att du har. Så gå ner i källaren, in i förrådet, ut i garaget och leta fram dina sport-, barn- och fritidsprylar. Någon annan kommer att ha stor glädje av dem.

 

Du registrerar ditt konto på https://open.uzitapp.com/r56qPrhocub 
och säljer sedan hur mycket du vill, när du vill för endast 29kr i månaden där halva intäkten går tillbaka direkt till klubben. När du säljer något bestämmer du själv hur mycket av försäljningen som ska tillfalla föreningen, minst 10% men du kan också välja att skänka 100% av försäljningen till oss.

 

Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk 
idrott med många vinnare.

 

Länk till Uzit: Platsen där idrotten återbrukar - Uzit

 

Johan Andersson
Ordförande
Växjö HF