SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
vs
Halmstad Handbollscup
vsHalmstad Handbollscup

  INFORMATION

Matchstart:lör 26 augusti, 07:30
Plats:Halmstad
Aktivitetsinfo: Halmstad Handboll Cup 26 augusti

Snart är det äntligen dags för handboll igen och vi smyger i gång med Halmstad Handboll Cup den 26 augusti. Ni har tidigare anmält intresse för cupen och nu är det dags att sätta ihop lag och planera för en heldag i Halmstad.

Spelschemat är inte publicerat men vi räknar med en tidig avresa från GBJ och att komma hem på kvällen. Så snart vi har schemat klart för oss kommer mer information med tider.

Vi har anmält två lag och i vår grupp är det 16 lag anmälda så det kommer att bli en hektisk dag, se mer på https://www.procup.se/cup/36427.htm

Svara om du definitvt kan delta den 26 augusti och om du anmäler dig skall 100 kronor betalas för anmälningsavgiften, som vanligt via Swish till Mikael Åberg, 070 362 7071. Senast i samband med sista svarsdag, fredag 11 augusti. Ange också i kommentarsfältet i anmälan om ni har möjlighet att köra till Halmstad och hur många platser ni har i bilen, inklusive er egen spelare.

//Ledarna
Trupp:#3 Ludvig Eriksson
#7 Harry Edvinsson
#9 Adam Håkansson
#19 Alvin Hultgren
#20 Edvard Boberg
#21 Elias Bergqvist
#24 Jonathan Åberg
#29 Emil Husejnagic
#31 Jacob Cosic
#38 Kevin Kapronczai
#39 Leo Långström
#50 Dimitrije Protic
#55 Rasmus Snöberg
#58 Theo Dahlberg
#66 Viggo Björling
Charlie Aspengren
Nils Stenfelt
Stefan Tufegdzic
Yousif Niesyr

<< Tillbaka