SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Åhus Beach
 
Tid:tor 14 juli, 09:00 - fre 15 juli, 21:00
Plats:Åhus
Aktivitetsinfo:Åhus Beachhandboll 2022

Åhus Beachhandboll kan kännas avlägset i höstmörkret men det är dags att börja planera för hur många lag vi skall anmäla då anmälan öppnar 1 december och det blir fullt snabbt!

Åhus Beach är en cup Växjö HF åkt på i många år och det är en riktig handbollsfest. Mer information hittar ni här: https://ahusbeach.com/ahus-beachhandboll-festival

Nedan ser ni information om de förutsättningar vi har koll på just nu:

• Speldagar kommer att vara 14–15 juli, vi spelar två dagar denna gång, räkna med att det blir två långa dagar.
• Anmälningsavgiften kommer att ligga på ca 500-600 kronor per spelare inklusive boende och matchtröja.
• Våra vanliga tröjor får ej användas i sanden så man beställer personliga matchtröjor med namn och nummer på enbart för denna turnering. Dessa tröjor kan användas som träningströjor under hösten
• Med största sannolikhet kommer boende för lagen att arrangeras av Växjö HF på en fritidsgård som använts av klubben i många år men vi avvaktar fortfarande bekräftelse för detta.
• Boende för medföljande (enbart spelare och ledare bor på fritidsgården) kan vara en utmaning så tänker man sig någon övernattning gäller det att vara ute i god tid.
• Man spelar 3 utespelare och 1 målvakt på sandplan. Lämpligt antal spelare är 6-8 per lag.
• Inträde vid festivalområde för andra än spelare och ledare.

Svara senast 25 november om ni vill vara med och spela i sommar, baserat på detta kan vi bestämma hur många lag vi ska anmäla. Vi återkommer senare under våren med en bindande anmälan, i första hand till de som anmält intresse redan nu..

/Ledarna

<< Tillbaka