SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Växjö Handbollsförening
vs
Vetlanda
Växjö HandbollsföreningvsVetlanda

  INFORMATION

Matchstart:sön 09 januari, 11:00
Plats:GBJ Arena
Samling:10:15, GBJ Arena
Aktivitetsinfo: Hej och God Fortsättning!
Hoppas alla njuter av lite julledighet. Vi ser fram emot matchpremiär för 2022 på söndag den 9 januari och passar direkt på att be om ursäkt för sen information gällande upplägget för dagen. Det har varit oklarheter med ett av lagen som skulle komma och tyvärr har de nu lämnat återbud. Vi har dock hittat ersättande lag och fått till en bra plan för söndagen med massor av handboll för våra killar.

GBJ 10:55 Växjö HF Svart - IFK Kristianstad
Kungsmad 10:55 Växjö HF Gul - Vetlanda HF
GBJ 13:05 Växjö HF GUl - IFK Kristianstad
Kungsmad 13:05 Växjö HF Svart - Vetlanda HF

Killarna skall komma ombytta och kommer inte att kunna duscha och byta om efter matchen, det får man göra hemma. Glöm inte inneskor och vattenflaska. Kiosken kommer att vara öppen under våra matcher, det är ju vi som har det uppdraget i hallen i helgen men ta gärna med något mer näringsrikt/nyttigt att äta mellan matcherna.

Det har kommit nya restriktioner och för att kunna vara åskådare i hallen behöver man kunna visa upp Covidpass, detta görs i entrén. Vi vill också begränsa antalet åskådare i Kungsmad då det är trångt i den hallen, vi får hitta en bra lösning på plats. Enligt kommunens riktlinjer får det vistas 38 personer samtidigt i den hallen.

Som vanligt gäller att vid minsta symptom stannar man hemma. Hör av er till Ingela på 070 2268017 kring frågor eller sena återbud.

Vi ses på söndag,
Ledarna

<< Tillbaka