SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
IFK Kristianstad P11
vs
Växjö HF P11 Svart
IFK Kristianstad P11 vsVäxjö HF P11 Svart

  INFORMATION

Matchstart:lör 12 februari, 14:00
Plats:Lingenässkolan
Serie:P11 Blå Syd
Samling:11:30, GBJ
Aktivitetsinfo: Kallelse till sammandrag som spelas i Lingenäshallen i Kristianstad. Vi spelar två matcher och möter IFK Kristianstad 14:00 och Vinslövs HK 15:30.

Samling 11:30 på parkeringen vid GBJ för gemensam avfärd mot Kristianstad. Ange i kallelsen om ni kan köra och hur många barn ni kan ta i bilen, förutom ert eget. Detta anger ni som kommentar när ni svarar på kallelsen. Vi återkommer med vilka som skall köra (vill man köra utöver de bilar som vi kallar så går det så klart utmärkt).

Killarna åker ombytta till match men tar med sig så att de kan duscha och byta om efter matchen. Ta med egen vattenflaska.

Medtag något att äta inför och efter matcherna. Sannolikt har de någon slags kiosk men vi har inte någon info om det ännu.

Det kommer att skickas ut en påminnelse så att man inte ska missa kallelsen. Uteblivet svar tolkas som att man tackar nej och då kallas reserv in.

Vid sent återbud, kontakta Ingela på 070 2268017.  
Trupp:Alvin Hultgren
Dimitrije Protic
Elias Bergqvist
Elias Brorsson
Elton Claesson
Emil Husejnagic
Harry Edvinsson
Jonathan Åberg
Noel Krondahl
Sixten Linnertz

<< Tillbaka