SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Bli medlem i Växjö Handbollsförening
BLI MEDLEM
Fortsatt samma restriktioner!
2021-04-08 08:54

Smittläget i vår region är ytterst allvarligt för tillfället. Det är framförallt en dramatisk ökning av antalet yngre personer som är smittade.

 

Spelare födda 2002 och senare kan träna inomhus. Spelare födda 2001 och tidigare får fortsätta sin träning utomhus.

 

Vid träning inomhus kommer man alltid ombytt, inga ombyten sker i GBJ eller Kungsmad. 

 

Folkhälsomyndighetens råd till idrottsföreningar

  1. när det är möjligt, håll träningar/delar av träningar utomhus,
  2. minimera antalet personer som närvarar samtidigt och undvik att trängsel uppstår,
  3. avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig. 

Restriktionerna gäller till 18 april.

Seriespel för division 1 och lägre avvecklas
2021-02-24 15:47
Nu under eftermiddagen kom beskedet från Svenska Handbollsförbundet att all seriespel från division 1 och lägre avvecklas.

Följ länken för att läsa hela meddelandet:
Kansliet - tillfälliga tider
2021-01-04 14:29
Från och med denna vecka (1) har kansliet dessa öppettider
 
Mån 12:00 - 18:00
Tis 08:00 - 14:00
Ons 08:00 - 14:00
Tors 12:00 - 18:00

I och med rådande läge samt att hallen är stängd så råder vi er till att avtala tid innan besök. 
Det gör ni enklast genom mail till kansli@vaxjohf.se eller telefon 0721 806 899.
Rekommenderade riktlinjer vid bekräftad smitta i Förening
2020-11-13 09:11
Om du får en bekräftad smitta så ska du meddela din tränare detta så att tränaren kan förmedla detta vidare till övriga träningsgruppen. Även bra om detta kommer kansliet till kännedom.
Vi uppmanar alla att följa de riktlinjer som RF Småland rekommenderar.
GBJ Bygg Arena är Publikfri
2020-10-13 21:03

Styrelsen har idag 13/10 fattat ett beslut att GBJ Bygg Arena fortsätter att vara publikfri på samtliga dam- och herrmatcher samt ungdomsmatcher.

Beslutet grundar sig på att vi i nuläget inte har en organisation där vi kan möta alla de krav som finns från Svenska Handbollsförbundet när det gäller publik på matcher och det är styrelsen som står ansvariga för att detta sköts på rätt sätt.

 

Varje lag har rätt att ha 5 personer med till matcher, som inte är ledare eller spelare men de ska då ha en tydlig roll i laget t ex chaufför. Detta ska anmälas till matchvärden av lagledaren vid ankomst. Matchvärden ansvarar för att publik inte kommer in i hallen.


Om du vill kunna se dam- och herrlagets hemmamatcher kan du följa dem på SolidSport.


Damlaget: https://solidsport.com/handbollstvaan-damer/games/g/l2hpkg9p


Herrlaget: https://solidsport.com/handbollstvaan-herrar/games/g/ps6mo6vq


Nästa hemmamatch för herrlaget är lördag 17/10 och damlaget söndag den 18/10.

Stödbiljetter kan köpas vilket innebär att ni stöttar föreningen med 50 :- eller valfri summa. Detta gör man genom swish till 123 179 04 01.

Vi tackar på förhand för ert stöd!


 

Vi behöver enligt tidigare utskick få fler som kan engagera sig i arbetet kring matcher med  

t ex filma, matchvärd mm.

Om du känner att du kan bidra till detta så skickar du ett mail till kansli@vaxjohf.se

 

Det är även bra om alla är försiktiga vid träningar. Tänk på hämtning och lämning. Tänk på att inte dröja dig kvar i hallen mer än nödvändigt. Stanna hemma om du känner dig sjuk.

 

Vi tackar för er förståelse och hoppas att det snart kommer tillbaka till det normala.

 

//Styrelsen

 

Läget i vår Gulbruna klubb
2020-09-24 08:08

Det börjar närma sig, äntligen dags för en massa handboll igen. Till helgen som kommer har båda våra representationslag premiär. Vårt damlag åker till Kristianstad på söndag och herrarna börjar med hemmamatch mot H43 Lund redan nu på lördag. Handbollssäsongen började redan i helgen som var, då båda våra juniorlag spelade USM i steg 1. Många härliga matcher och mycket tufft motstånd för både tjejerna och killarna. Nu väntar steg 2 för båda lagen senare i år. 


Precis som säsongen slutade så kommer den starta utan publik. Styrelsen har tagit beslut om att inte ta in någon publik alls i dagsläget. Framför allt eftersom regelverket är rätt så hårt om vi skulle öppna upp för i dagsläget tillåtna 50 personer och vi anser att vi inte har resurser att hantera detta just nu. Däremot kommer vi försöka livesända samtliga hemmamatcher för både dam- och herrlaget. Detta kommer vi även göra när vi anordnar USM, vilket var fallet för juniorerna i helgen, då vi streamade samtliga matcher. Så håll ögonen öppna på vår hemsida, www.vaxjohf.se , för mer information om hur du kan se och följa matcherna. För att kunna hantera allt runt våra hemmamatcher vill vi gärna ha hjälp av er medlemmar. Vi behöver till exempel hjälp med att filma matcher och jobba som matchvärdar. Det krävs absolut inga förkunskaper, utan mer ett riktigt gott humör, att man gillar handboll och vill hjälpa föreningen att utvecklas. Vill du hjälpa till med något i föreningen, mejla till kansli@vaxjohf.se så kontaktar vi dig. 


Ytterligare en spännande premiär är att vi i år tar före detta Oktobercupen ett steg längre. Bland annat byter vi namn på cupen och det nya namnet blir Växjö Handbollscup. Cupen kommer förlängas och pågår under hela tre dagar, 2-4 oktober. Totalt har vi 19 lag anmälda just nu så det kommer spelas handboll på många ställen i Växjö under den här helgen. Ni kan läsa mer om cupen här: https://vaxjohandbollscup.se/


Men vår absolut största succé och framtid är våra allra minsta som vill prova på att spela handboll. Konceptet kallas “Alla kan spela handboll” och i år har vi 140 tjejer och killar i åldrarna 6-9 år som spelar minihandboll. Att vi har så här pass många ungdomar i så tidiga åldrar som spelar handboll är oerhört värdefullt för vår förenings framtid. En jättefin satsning som verkligen givit resultat. Ett stort tack till alla som varit och är delaktiga i att bygga upp den här verksamheten. 

Känner ni någon som vill testa på hur det är att spela handboll och som är 6-9 år, kolla in den här sidan http://www.vaxjohf.se/nyheter/?ID=144488&NID=716021. Alla är givetvis hjärtligt välkomna till GBJ Bygg Arena för att delta i vår verksamhet. 


I vårens brev skrev vi en del om föreningens ekonomi. Liksom då är vår likviditet god även nu. Vi tackar särskilt alla våra sponsorer som ställt upp på ett mycket fint sätt även under kommande säsong. Detta har gjort att vi går in i säsongen med en ekonomi i balans. Dock måste vi se till att hålla hårt i pengarna även framöver. Att inte få in några pengar på vare sig entré eller kioskverksamheten påverkar så klart vad föreningen kan åta sig just nu. Så här långt ser vi inte några omedelbara risker och givetvis satsar vi så mycket resurser som möjligt på vår handbollsverksamhet, med särskilt fokus på våra ungdomar. 


Sammanfattningsvis kan vi konstatera att säsongen äntligen drar igång med en massa spännande, rolig och underbar handboll. Tillsammans är vi alla en del av Växjö HF och vi i styrelsen hoppas på en fin säsong både på och utanför planen. Med hopp om att vi snart kan öppna upp vår kära hemmaarena för alla så fort som möjligt. 


Ta hand om er!


/Styrelsen i Växjö HF

Ola Green, Eije Karlsson, Pärnilla Söderqvist, Jessica Sundberg, Mathias Vahlgren, Carl-Bertil Löfqvist och Robert Wahlquist


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F7/8 (Födda 12/13), 09/04 17:32 
P10 (Födda 10), 09/04 11:15 
P10 (Födda 10), 08/04 16:36 
F9/10 (Födda 10/11), 09/03 08:05