Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Bli medlem i Växjö Handbollsförening
BLI MEDLEM
Kansliet stängt, åter V.46.
2020-10-22 19:38
Hej,

Kansliet går nu på pappaledighet och är åter vecka 46. 

Mailen kommer att övervakas under denna tid men med längre svarstid. 

Vid brådskande ärenden ber vi er att kontakta rätt person direkt inom lag/styrelse. 

//Växjö HF
Motionshandboll imorgon Söndag!
2020-10-17 18:15
Imorgon söndag 18/10 testar vi tillsammans med Korpen Växjö att köra igång motionshandboll 20:00-21:00 i GBJ Bygg Arena!

Onsdagstiden 21-22 kommer att ligga kvar för de som känner att de vill ha mer närkontakt och höre tempo.

// Växjö HF
GBJ Bygg Arena är Publikfri
2020-10-13 21:03

Styrelsen har idag 13/10 fattat ett beslut att GBJ Bygg Arena fortsätter att vara publikfri på samtliga dam- och herrmatcher samt ungdomsmatcher.

Beslutet grundar sig på att vi i nuläget inte har en organisation där vi kan möta alla de krav som finns från Svenska Handbollsförbundet när det gäller publik på matcher och det är styrelsen som står ansvariga för att detta sköts på rätt sätt.

 

Varje lag har rätt att ha 5 personer med till matcher, som inte är ledare eller spelare men de ska då ha en tydlig roll i laget t ex chaufför. Detta ska anmälas till matchvärden av lagledaren vid ankomst. Matchvärden ansvarar för att publik inte kommer in i hallen.


Om du vill kunna se dam- och herrlagets hemmamatcher kan du följa dem på SolidSport.


Damlaget: https://solidsport.com/handbollstvaan-damer/games/g/l2hpkg9p


Herrlaget: https://solidsport.com/handbollstvaan-herrar/games/g/ps6mo6vq


Nästa hemmamatch för herrlaget är lördag 17/10 och damlaget söndag den 18/10.

Stödbiljetter kan köpas vilket innebär att ni stöttar föreningen med 50 :- eller valfri summa. Detta gör man genom swish till 123 179 04 01.

Vi tackar på förhand för ert stöd!


 

Vi behöver enligt tidigare utskick få fler som kan engagera sig i arbetet kring matcher med  

t ex filma, matchvärd mm.

Om du känner att du kan bidra till detta så skickar du ett mail till kansli@vaxjohf.se

 

Det är även bra om alla är försiktiga vid träningar. Tänk på hämtning och lämning. Tänk på att inte dröja dig kvar i hallen mer än nödvändigt. Stanna hemma om du känner dig sjuk.

 

Vi tackar för er förståelse och hoppas att det snart kommer tillbaka till det normala.

 

//Styrelsen

 

Försäljningsaktivitet
2020-10-12 18:39
Inom kort kommer vi att dra igång den första av två försäljningsaktiviteter i höst.
Håll utkik efter mejl från lagansvariga.

Första försäljningen är tvätt- och diskmedel och där hela försäljningsvinsten går till lagkassan

Andra försäljningen är Bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12 där vinsten tillfaller föreningen

//Växjö HF
Höstlovshandboll
2020-10-05 18:00

Höstlovshandboll för killar och tjejer mellan 7-12 år.


Välkommen till oss i GBJ Arena för att testa handboll, trixa och ha kul.

Vi kör förmiddagar mellan 09:00 - 12:00

Måndag 26/10 - Onsdag 28/10


Aktiviteten är helt gratis och vi bjuder på mellis.


Det är begränsat antal platser till 50 st, så först till kvarn gäller…..


Vi har nu nått gränsen på  50 anmälda vilket gör att det nu är fullt. Om ni vill ställa er i kö kontaktar ni kansliet på kansli@vaxjohf.se


Ungdomsledare och vuxna finns på plats hela tiden.

Medtag inomhusskor och bekväma kläder

Vi finns på Lineborgsplan 13 vid Kungsmadskolan.


Varmt välkomna!

Läget i vår Gulbruna klubb
2020-09-24 08:08

Det börjar närma sig, äntligen dags för en massa handboll igen. Till helgen som kommer har båda våra representationslag premiär. Vårt damlag åker till Kristianstad på söndag och herrarna börjar med hemmamatch mot H43 Lund redan nu på lördag. Handbollssäsongen började redan i helgen som var, då båda våra juniorlag spelade USM i steg 1. Många härliga matcher och mycket tufft motstånd för både tjejerna och killarna. Nu väntar steg 2 för båda lagen senare i år. 


Precis som säsongen slutade så kommer den starta utan publik. Styrelsen har tagit beslut om att inte ta in någon publik alls i dagsläget. Framför allt eftersom regelverket är rätt så hårt om vi skulle öppna upp för i dagsläget tillåtna 50 personer och vi anser att vi inte har resurser att hantera detta just nu. Däremot kommer vi försöka livesända samtliga hemmamatcher för både dam- och herrlaget. Detta kommer vi även göra när vi anordnar USM, vilket var fallet för juniorerna i helgen, då vi streamade samtliga matcher. Så håll ögonen öppna på vår hemsida, www.vaxjohf.se , för mer information om hur du kan se och följa matcherna. För att kunna hantera allt runt våra hemmamatcher vill vi gärna ha hjälp av er medlemmar. Vi behöver till exempel hjälp med att filma matcher och jobba som matchvärdar. Det krävs absolut inga förkunskaper, utan mer ett riktigt gott humör, att man gillar handboll och vill hjälpa föreningen att utvecklas. Vill du hjälpa till med något i föreningen, mejla till kansli@vaxjohf.se så kontaktar vi dig. 


Ytterligare en spännande premiär är att vi i år tar före detta Oktobercupen ett steg längre. Bland annat byter vi namn på cupen och det nya namnet blir Växjö Handbollscup. Cupen kommer förlängas och pågår under hela tre dagar, 2-4 oktober. Totalt har vi 19 lag anmälda just nu så det kommer spelas handboll på många ställen i Växjö under den här helgen. Ni kan läsa mer om cupen här: https://vaxjohandbollscup.se/


Men vår absolut största succé och framtid är våra allra minsta som vill prova på att spela handboll. Konceptet kallas “Alla kan spela handboll” och i år har vi 140 tjejer och killar i åldrarna 6-9 år som spelar minihandboll. Att vi har så här pass många ungdomar i så tidiga åldrar som spelar handboll är oerhört värdefullt för vår förenings framtid. En jättefin satsning som verkligen givit resultat. Ett stort tack till alla som varit och är delaktiga i att bygga upp den här verksamheten. 

Känner ni någon som vill testa på hur det är att spela handboll och som är 6-9 år, kolla in den här sidan http://www.vaxjohf.se/nyheter/?ID=144488&NID=716021. Alla är givetvis hjärtligt välkomna till GBJ Bygg Arena för att delta i vår verksamhet. 


I vårens brev skrev vi en del om föreningens ekonomi. Liksom då är vår likviditet god även nu. Vi tackar särskilt alla våra sponsorer som ställt upp på ett mycket fint sätt även under kommande säsong. Detta har gjort att vi går in i säsongen med en ekonomi i balans. Dock måste vi se till att hålla hårt i pengarna även framöver. Att inte få in några pengar på vare sig entré eller kioskverksamheten påverkar så klart vad föreningen kan åta sig just nu. Så här långt ser vi inte några omedelbara risker och givetvis satsar vi så mycket resurser som möjligt på vår handbollsverksamhet, med särskilt fokus på våra ungdomar. 


Sammanfattningsvis kan vi konstatera att säsongen äntligen drar igång med en massa spännande, rolig och underbar handboll. Tillsammans är vi alla en del av Växjö HF och vi i styrelsen hoppas på en fin säsong både på och utanför planen. Med hopp om att vi snart kan öppna upp vår kära hemmaarena för alla så fort som möjligt. 


Ta hand om er!


/Styrelsen i Växjö HF

Ola Green, Eije Karlsson, Pärnilla Söderqvist, Jessica Sundberg, Mathias Vahlgren, Carl-Bertil Löfqvist och Robert Wahlquist


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F7/8 (Födda 12/13), 20/10 11:33 
P14 (Födda 06), 15/10 13:51 
P7 (Födda 13), 14/10 12:36 
P14 (Födda 06), 13/10 10:23 
F9/10 (Födda 10/11), 12/10 22:03