Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Handbollsskolan
Sammanställning från föräldramötet
2020-03-29 10:40
Hej,

Här kommer en kort sammanställning från lördagens föräldramöte.

Med tanke på rådande situation kommer vi inte anmäla några lag till Åhus utan detta får vi sikta på till nästa år istället.

Nästa säsong kommer vi dela på gruppen. Flickor födda 12-13 kommer bilda en träningsgrupp och träna lördagar i GBJ 10-11 och troligtvis ett pass till i veckan. Detta återkommer vi med efter sommaren då vi fått alla tider av kommunen. Tjejerna kommer också delta i poolspel i Småland/Blekinge samt cuper nästa säsong.

Pojkar födda 13 kommer också bli en egen grupp men vi saknar i dagsläget ledare till denna. Vi ställde frågan på mötet om det är några som vill hjälpas åt med detta. Om man är några som går ihop är det inte speciellt betungande utan istället väldigt roligt att se barnen utvecklas och bli en del av alla tränare som pysslar med minihandboll i VHF. Om det finns intresse av att hjälpa till vill vi gärna att ni meddelar detta till oss, ni kan maila till johan.niklas.andersson@gmail.com.
Om ni har ett intresse av att hjälpa till är bra om ni meddelar oss nu då VHF skickar alla sina nya ledare på basutbildning i september, denna hålls i Växjö och vi har då möjlighet att anmäla er dit. Vi vill tillägga att för vara ledare för barn som utövar minihandboll behöver man inte ha några speciella handbollskunskaper utan det bygger mer på engagemang och grundövningar för att  hålla en hög aktivitetsgrad.
Killarna kommer precis som tjejerna anmälas till poolspel i Småland/Blekinge samt cuper kommande säsong. Träningstiden nästa säsong kommer vara lördagar 9-10 eller söndagar 10-11. Meddela gärna på samma mailadress som ovan vad som passar bäst.


Slutligen vill vi ledare tacka för denna säsong och hoppas ni kommer laddade till nästa. Vi kommer starta upp träningen i mitten av september.

Ta hand om er och ha en trevlig sommar så syns vi i höst!

Hälsningar
Ledarna