Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Herrar
Aktivitetsdag
2019-09-08 19:46
Försäsongen rullar på för oss och medan den främsta serien i Sverige redan dragit igång och den näst högsta drar igång till helgen får vi andra vänta ett tag till. 

Därför tog vi ett avbrott från de vanliga träningsmatcherna som helgerna har innehållit till att göra något helt annat för en dag. Eller nästan helt annat. Vi inledde lördagen med ett lättare handbollspass där fokus var på olika spelval och hur vi ska försöker agera och fungera i spelvalen. 

De som inte kunde delta på handbollsplanen gjorde sitt bästa utanför. Bland annat upptäckte vi att Oscar Croby har en konkurrent som musikansvarig på matcherna när Markus Wesslund tog hand om musikspakarna. 

Efter träningen var det en "snabb" dusch för killarna för att få information om hur resten av dagen skulle se ut. Informationen de fick var att de skulle bli indelade i tre grupper och varje grupp skulle skapa en reklamfilm för premiären och eller en för laget. Detta var den första aktiviteten som grupperna skulle göra för dagen. Den svårare aktiviteten skulle komma senare då de skulle ansvara för maten som skulle ätas till middag. 

Reklamfilmskapandet gick utmärkt! Vi fick se kreativitet och fantastiska skådespelaregenskaper från alla deltagare. Vissa av spelarna visade på stort ansvarstagande för sina grupper och samtalen bland de olika spelarna när filmerna skulle skapas var intressanta att smyglyssna på. 

16.30 var tanken att maten skulle börjas förberedas. Killarna fick förutsättningarna till middagen och alla råvaror som behövdes men inga recept eller annat. Med bravur löste de uppgifterna som de fick även om det stundtals var kaos i det lilla köket uppe på kansliet. Maten blev färdig precis lagom till matchen mellan Hallby och RIK. Vi blev serverade en perfekt kycklingfilé inlindad i bacon med en potatiskaka med riven västerbottenost med härligt mustig rödvinsås a´la Lundberg. Till efterrätt blev det en "kladdkaka" med mycket grädde. 

Efter allt detta avslutade vi med att titta igenom filmerna som de tidigare uder dagen hade skapat. Vi kommer publicera filmerna allt eftersom här på hemsidan, på facebook samt instagram så håll utkik! Första filmen kommer här

Tack alla för en fantastisk dag! Nästa vecka är det träning som vanligt samt en träningsmatch på hemmaplan på lördagen mot Åhus Handboll vid 13.30.

Väl mött!

Vid pennan,
Joakim, Pär och Görel