SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Noteringar och beslut från dagens föräldramöte samt lite övrig information
2019-10-20 14:41
Hej,

På dagens föräldramöte beslutade vi att tjejerna kommer köra seriespelet som drar igång den 10:e november nere i Karlskrona med dubbla matcher.

I och med detta kommer vi behöva hitta ytterligare en träningstid i veckan då vi spelar flera söndagar. Det finns en ledig tid i Standbjörkshallen på onsdagar 19:00-20:00 som vi kommer att boka och börja använda från och med 6:e november. Jag återkommer när vi fått bokningen bekräftad från Strandbjörkshallen.

Nu finns alla säsongens matcher inlagda i kalendern med platser, motståndare, samlingstider och matchtider. Det kommer skickas en kallelse till varje match 1-2 veckor innan som vi önskar att ni besvarar. Matcherna i Karlskrona den 10:e november kommer skickas ut omgående.

När vi fått träningstiden i Stranbjörkshallen bekräftade kommer även dessa tider läggas in i kalendern.

Gällande körschema så ville majoriteten följa med på bortamatcherna så vi skapar inget gemensam körschema, dock beslutade vi att alltid samlas vid GBJ Bygg Arena för gemensam avfärd.

Matchkläder beslutades att varje spelare ansvarar för sin tröja och shorts under hela säsongen, vilket innebär tvätt samt att den kommer med till matchen.
Tröjorna och shortsen delas ut vi första matcherna, till varje match behöver varje spelare ha med sig skor, handduk, strumpor och vattenflaska. När vi spelar sammandrag dvs två matcher vid samma tillfälle är det bra om dom även har med sig något att äta.

Shane behöver assistans på träningarna och några föräldrar räckte upp handen. Shane kommer prata med dessa när de syns på träningarna.

Vid matcher behöver vi vara någon mer än Shane på bänken och Elsas och Ediths föräldrar sa att de kunde finns med om deras barn var med och spelade. Eventuellt kan även Martin Elovsson finnas med på bänken när Alice är med.

För att skapa en lagkassa kommer vi sälja godisburken med säljstart helgen v45 där all förtjänst går till laget. Mer info kommer senare via föreningen.

Vi skapade en grupp i Messanger där vi kan informera om varandra om saker snabbt, exempelvis skjuts till matcher, hjälp med försäljning, akut förhinder vid match, kiosk etc. Om man inte är med i gruppen så ta kontakt med Shane, Johan eller någon annan förälder som kan lägga till er.

Vi har i uppdrag att bemanna kiosken när vi spelar hemma samt vid någon A-lagsmatch under säsongen. Vi återkommer med ett schema för detta.

Barn som ännu inte är registrerade ska göra det genom att klicka på Bli Medlem på hemsidan och välja grupp F10/11 så kommer alla få alla kallelser och övrig information från klubben.

Gällande Hallbybollen så var vår ålderklass full vilket innebär att vi inte kommer spela tuneringen 4-6
januari i Jönköping.

Det är fotografering för tjejerna på onsdag klockan 17:00 i GBJ Bygg Arena. Vi har tröjor men tjerjerna behöver ha med sig shorts och skor.

Nu laddar vi för en spännande och rolig säsong.

Om ni har några frågor kontakta Shane eller Johan.

Handbollshälsningar
Johan & Shane