SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Noteringar från föräldramöte
2019-09-29 12:32
Hej,

Nedan följer den information och beslut som fattades på mötet.

- Laget är anmält till seriespel som startar den 10:e november. Då vi inte vet hur många som vill spela matcher än och vi inte är säkra på att det finns en grundstomme runt detta kommer vi vänta med beslutet om att eventuellt dra ur laget från serien efter det extra föräldramötet den 20:e oktober.

- Vi undersöker om det finns föräldrar som har spelat tidigare och kan/vill hjälpa till på träningarna. Är man intresserad mailar man det till johan.niklas.andersson@gmail.com.

- Föreningen undersöker om det finns möjlighet till en träning till i veckan då flera matcher krockar med träningarna, helst måndag eller onsdag.

- Laget vill åka på Hallbybollen i Jönköping 4-6 januari. Då detta är en föreningscup står föreningen för anmälningsavgiften. F11(-08) var i dagsläget full dock ej F12(-07), vi undersöker hur vi kan lösa detta. Deltagaravgiften är 1300kr och då ingår övernattning, frukost, lunch, middag samt inträde till Rosenlundsbadet hela helgen samt biljett genrepet i Kinnarps Arena för det svenska herrlandslaget inför EM på hemmaplan som börjar veckan efter.

- Då det inte finns någon lagkassa kommer vi börja jobba upp detta bla genom försäljning av Godisburken som anordnas i föreningen from vecka 45-46 där alla försäljning går till laget.

- Vi har ansvar för kiosken de matcher vi spelar hemma, hantering runt detta beslutas på nästa föräldramöte. Laget ska även stå i kiosken vid två A-lags matcher. Den första 19:e oktober. Edit och Emilas föräldrar tog på sig ansvaret att bemanna kiosken vid detta tillfälle. Samling 12:30 i GBJ, kiosk rutinerna finns i kiosken finns finns även under Dokument på vår lagsida.

- Laget vill gärna bli ännu fler så alla ska försöka ta med en kompis ner träningen som vill prova.

- De kommande två helgerna kommer träningarna(6:e okt och 13:e okt) att flyttas från GBJ Arena till Teleborgshallen pga av Oktobercupen samt USM. Träningstiderna som gäller då är 10:45-12:00

Handbollshälsningar
Ledarna