SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Information inför slutet på höstsäsongen 2021
2021-12-13 21:19

I helgen spelades sista seriematchen för 2021, en höst med träningar, seriematcher och cuper. Vi har haft superroligt och det har skett stor utveckling i laget. Vi hoppas att det märks att vi satsat mycket på att lära oss effektivt försvarsspel!

 

Under hösten har vi några killar om har testat handboll och eventuellt blir vi några fler till våren. Det är roligt när truppen växer och det ger oss ledare en utmaning i att se till att handbollen blir utvecklande och rolig för alla men det är en utmaning vi gärna tar oss an.

 

Nu på onsdag har vi fått information om att P16 kommer att möta damlaget i GBJ 17:45-19:00. Många av killarna vill kika på den matchen. Vi kommer att träna 17:00- 17:45, sedan går vi in i och kikar på matchen tillsammans. Om det funkar med familjelogistiken kan ni hämta barnen 19:00 i stället för 18:15 som är den vanliga tiden på onsdagar.

 

Sista träningen inför jul blir måndagen den 20 december då det blir smålagsspel. Sedan tar vi jullov till den 3 januari då vi drar i gång med träningar som vanligt för de som kan under jullovet.

 

Kallelser till vårens matcher kommer under december, i alla fall för matcherna i januari. Eventuellt blir det några ändringar gällande matcherna den 9 januari och det är därför det dröjer lite. Planen är att kallelserna skall komma innan jul så att ni kan planera er tid i vår. Vi fortsätter med grupper om 5 killar som kombineras på olika sätt till våra matcher.

 

Vi funderar på att anmäla oss till några cuper i slutet av säsongen och återkommer med information om detta. Seriespelet är över i slutet av mars och vi skulle vilja avsluta säsongen med ytterligare en cup med övernattning och kanske en dagscup. I juli har vi anmält tre lag till Åhus Beach. Som förberedelse för beachspel brukar vi träna på beachplanerna vid simhallen i maj/juni.

 

Vi ledare upplever att allt fungerar jättebra kring laget och hoppas att barnen och ni föräldrar har samma upplevelse. Det vi fokuserar på är utveckling och prestation, inte resultat. I många matcher gör vi många mål men handboll är en lagsport och passningarna är viktigare än målen. Vi vill uppmana er som föräldrar att ha samma fokus och att inte exempelvis betala ert barn när de gör mål i match eller vid räddningar om man står i mål. Vi vill också, med stöd av spelarutbildningsplanen för Växjö HF, att alla skall lära sig att spela på alla positioner, inklusive målvakt. Vi är lyckligt lottade och har många killar som vill stå i mål så fortsätt att uppmuntra till detta hemma.

 

Stort tack för ert engagemang i höst!

 

God Jul och Gott Nytt År önskar ledarna

 


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03