SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Välkommen till säsongen 2021/22 med Växjö HF P11
2021-08-19 21:05

Hoppas sommaren har varit toppen och att alla är utvilade inför höstens handbollsäventyr där vi har stora förhoppningar att vi återigen kommer att få träna och spela matcher, skall bli så roligt!

Här kommer information om höstens aktiviteter så att alla kan planera för säsongen genom att boka in olika datum och känna till föräldrauppdrag och annat.

 

Truppen

Vi hoppas att alla killar fortsätter med handboll säsongen 21/22 och vi vet redan nu att några nya killar kommer att börja i höst. Som det ser ut just nu är vi 27 killar i truppen.

 

Ledare

Vi kommer att vara 4 ledare under säsongen:

Träning

Måndagar 16:30-17:45 i GBJ – första träningen 30 augusti

Onsdagar 17:00-18:15 i Kungsmad – första träningen 8 september.

 

Kallelser till träningar kommer ca 5 dagar innan träningstillfället och vi vill att ni svarar på dessa kallelser då de utgör underlag för träningsplanering och närvarorapportering.

 

Notera att onsdagen den 22 september kommer vi att träna 16:30-18:15 tillsammans med P12 för att matchträna inför handbollscupen första helgen i oktober.

 

Under september är fotbollen fortfarande i full gång och vi tycker självklart att killarna skall prioritera utomhusidrott denna månad men vi hoppas att man kanske kan komma en gång i veckan. 

 

Kommunikation

SportAdmin är Växjö HF:s administrativa system. Där hanteras medlemskap, kallelser till träningar, matcher och mycket annat. Ladda gärna ned SportAdmin-appen på er telefon så att ni får notiser där.

 

Vår hemsida använder vi för att sprida information, i samband med att vi gör en uppdatering så kommer ett mail till alla i truppen.

 

På FaceBook har vi en sluten grupp vid namn ”Växjö HF P11 (födda 2010)”, syftet med gruppen är att föräldrar skall kunna samordna kring matcher och transport och utbyta information och kanske posta i samband med matcher. Vill du bli medlem så skicka en förfrågan via FB, vi begränsar tillgängligheten till enbart föräldrar/målsmän.

 

På Instagram har vi ett konto vid namn ”vaxjohfp2010” där planen är att vi skall dela med oss av bilder och rörligt material från träningar och matcher så att fler får ta del av hur roligt vi har. Även detta är en sluten grupp för föräldrar/familj. Skicka en förfrågan om att följa om du vill följa våra äventyr!

 

Föräldramöte

Onsdagen den 15 september 17:15-18:15 bjuder vi in till föräldramöte där vi planerar att ge mer detaljerad information inför säsongen om både träningsupplägg och matcher samt cuper och föräldrauppdrag. Vi vill väldigt gärna att en förälder per barn deltar vid föräldramötet, en kallelse kommer att skickas ut separat.

 

Cuper 21/22

Under hösten är vi anmälda till följande cuper:

 

Växjö Handbollscup 1–3 oktober där U10-U13 kommer att spela. Boka in dessa dagar då lagen från U10 till Junior kommer att ha föräldrauppdrag i samband med cupen. Räkna med att alla föräldrar kommer att behöva ta något uppdrag under dessa dagar.  Det överskott som cupen genererar kommer att användas för att bidra till att betala deltagandet i Skadevi Cup.

 

Skadevi Handbollscup 5–7 november i Skövde, U10-U16 deltar. Skadevi är en föreningscup för HF där klubben står för anmälningsavgiften för 2 lag per åldersgrupp samt kostnaden för 2 ledare per åldersgrupp (ej per lag) och transport till och från cupen.  Enskilda spelare betalar enbart för deltagarkort. Äntligen skall vi få åka på flerdagscup och bygga laganda och ha roligt tillsammans! Vi har anmält två lag utifrån den kallelse som gick ut innan sommaren. Vi kommer att återkomma med mer information under september månad och i samband med föräldramötet.

  

Seriespel 21/22

Vi har anmält två lag till seriespel denna säsong och spelschemat kommer att vara klart och finnas i vår kalender på hemsidan i början av september. Handbollssverige har fått ny organisation vilket innebär att vi tillhör HF Syd och kommer att möta nya lag och få längre resor denna säsong. Förhoppningen är att matcherna spelas som 3-lagssammandrag med flera matcher på samma dag. Serien drar i gång i mitten/slutet av oktober och pågår fram till slutet av mars. Vi kommer inte att spela matcher varje helg.

 

De gånger vi ansvarar för spel på hemmaplan kommer vi att behöva hjälp av er föräldrar med att bemanna sekretariat och andra matchfunktioner. Vi återkommer med mer information om detta.

 

Höstlovshandboll

I samband med höstlovet arrangeras höstlovshandboll i GBJ. Upplägget är inte helt klart men sannolikt blir det måndag-onsdag och nytt för i år är att det planeras för en åldersindelning där yngre barn bjuds in på förmiddagen och äldre barn – där våra killar ingår – bjuds in på eftermiddagen. Förhoppningsvis kommer det att bjudas in till lovaktiviteter även under påsklovet.

 

Föräldrauppdrag

Som förälder till spelare i Växjö HF ingår att delta i föräldrauppdrag under säsongen. Vår förhoppning är att ni skall tycka att detta är roligt och en möjlighet att lära känna föreningen och varandra. I samband med föräldramötet kommer vi att prata mer om vad det innebär men här kommer en kort översikt.

 

Föräldrasamordnare – alla lag skall ha en föräldrasamordnare som ansvarar för att fördela ut och administrera föräldrauppdragen. I vårt lag har Camilla Öreteg erbjudit sig att axla den rollen även kommande säsong. Tusen tack för detta Camilla!

 

Arbete i samband med Växjö Handbollscup – alla föräldrar behöver räkna med att få uppdrag i samband med vår egen cup 1-3 oktober.

 

Kioskuppdrag – GBJ Arena har en kiosk som håller öppet i samband med matcher. Vårt lag kommer att få i uppdrag att bemanna kiosken under någon/några helger under säsongen. Mer information kommer.

 

Funktionärsuppdrag – i samband med att vi spelar hemmamatcher behöver vi funktionärer till matchsekretariat och matchvärd. Vi kommer att kontakta er i god tid och med detaljerad information om vad detta innebär när vi vet när vi har hemmamatcher.

 

Försäljningsuppdrag – Växjö HF har en kombination av obligatoriska och frivilliga försäljningsuppdrag. Föreningen kommer att ha samma försäljningsupplägg som under säsongen 20/21 med tvättmedel och andra förbrukningsvaror samt bingolotter.

 

Försäljningsuppdraget för tvättmedel och dylikt genomförs under oktober. Allt överskott kommer att gå till de enskilda lagen. Varje spelare ansvarar för att sälja minst 10 enheter. Bingolottoförsäljningen, 8 bingolotter och 2 kalendrar per spelare, startar i slutet av oktober. Det är liksom tidigare lotter inför uppesittarkvällen dagen innan julafton som gäller. Överskott går till föreningen. Det kommer också att finnas möjlighet till frivilliga försäljningsuppdrag under säsongen. Mer information kommer.

 

Utprovning av profilkläder

Killarna växer och kanske är det någon som behöver en ny overall eller andra profilkläder. Vecka 36, 6–13 september sker utprovning av profilkläder på kansliet. Det kommer att vara öppet för drop-in på kvällstid då man kan kolla in utbudet och testa storlekar och lämna in sin beställningslapp. Senast 13 september skall beställningen vara inne. Föreningen gör en gemensam beställning som kommer att leverareas innan Skadevi Cup. Nytt för denna säsong är att det kommer att finnas skor från Adidas med i sortimentet. Under resten av säsongen kan allt utom overaller och hoodies beställas i HF:s webshop hos Intersport.

 

Jubileum

Växjö HF fyller 50 år 15 maj 2022. Vi vet inte hur det kommer att firas men gör en notering i kalendern så hoppas vi att det blir ett kalas som heter duga för alla medlemmar!

 

Vi ser verkligen fram emot säsongen tillsammans med killarna och er, en säsong där vi förhoppningsvis kommer att träffas i samband med träningar, matcher och andra aktiviteter. Har ni frågor, synpunkter eller glada tillrop är det fritt fram att kontakta oss.

 

Ledarna


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03