SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Dags att dra igång med handboll för Växjö HF P10
2020-08-23 22:28

Hej handbollsbarn och föräldrar,


Hoppas ni alla har haft en riktigt bra sommar! Nu är det snart dags för handboll igen, skall bli så roligt:)


Träningstider

Denna säsong kommer vi att träna måndagar och onsdagar:

Måndagar 17:50-19:00, Kungsmad

Onsdagar 17:00-18:00 Kungsmad

 

Vi startar upp vecka 36 vilket innebär att första träningen är måndagen den 31 augusti. Vi är medvetna om att dagarna kommer att krocka med fotbollsträningar för vissa av killarna. Tidigare funderade vi på att enbart köra en träning i veckan under september månad med tanke på att fotbollssäsongen pågår hela september men vi har nu landat i att vi kör måndagar och onsdagar från start för att förhoppningsvis möjliggöra för killarna att komma och träna handboll en gång i veckan så länge fotbollen är igång. 

Som vanligt kommer vi att skicka ut kallelse inför varje träning och vi uppskattar att ni svarar vilket underlättar vår planering av träningsupplägg.


Föräldramöte

I höst kommer vi inte att hålla något föräldramöte med tanke på läget med smittspridning. Vi kommer att använda hemsidan flitigt för att se till att ni hålls välinformerade om vad som är på gång. Vi har en grupp på Facebook där ni föräldrar kan komma i kontakt med varandra och samordna inför träningar/cuper/matcher, den heter Växjö HF P10 (födda 2010), vill ni gå med är det bara att skicka en förfrågan. Det är en privat grupp enbart för föräldrar till killarna i laget. 

 

Växjö Handbollscup

Växjö Handbollscup arrangeras för första gången helgen den 2–4 oktober och är en jätterolig nysatsning av klubben. Än så länge planeras cupen att äga rum och det innebär att ni föräldrar skall räkna med att vara med och delta som funktionärer den helgen. Så snart vi vet mer kommer vi ut med information.

 

Skadevi Cup

Vi planerar att åka med 2–3 lag till Skadevi Cup i Skövde den 30 oktober-1 november, intresseförfrågan har gått ut under sommaren och vi återkommer med mer information i början av hösten. Cupen är en föreningscup och Växjö HF står för anmälningsavgiften och vi kommer att delta med många lag i olika åldrar från HF förutsatt att den blir av.

 

Seriespel

Vi kommer att ha två lag i seriespel under säsongen i olika serier. En skillnad från tidigare år är att man nu endast kommer spela med 5 utespelare och målvakt på planen, ni kan läsa mer om detta på länken https://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Aktuellt/Svenskhandbollinforspelpakortplan/  Serieplaneringen fastställs i slutet av augusti och så snart det är klart kommer vi att uppdatera vår kalender på hemsidan med matchdatum men med största sannolikhet drar serien igång i andra halvan av oktober. 

 

Informationen ovan förutsätter att vi kan bedriva vår verksamhet som planerat, detta året har inneburit stora förändringar och anpassningar, ibland med kort varsel. 

 

Vi ser verkligen fram emot att dra igång i höst och hoppas på en riktigt rolig handbollssäsong,

 

Ledarna

Frida, Ingela, Jonas, Lotta och Sini


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03