SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Godisburken - en chans att bygga lagkassa!
2019-11-06 16:00
Hej,

Som ni har sett via nyheterna för HF så finns det möjlighet att tjäna pengar till lagkassan genom att sälja godisburken. Vi har tidigare skrivit om detta i samband med föräldramötet. För att börja spara lagkassa inför framtida cuper så har vi ledare bestämt att vi skall delta i denna försäljningsaktivitet med laget. Vi har fått solid information om att det skall vara väldigt lättsålt:)

Följande information har gått ut till alla:

"All vinst från försäljningen går direkt tillbaka in i lagkassan. Varje burk kostar 60kr, av det får laget tillbaka 20kr. Utöver detta så går en liten del från varje burk till UNICEF. 

 

Fredagen den 8/11 kommer leverans till GBJ Bygg Arena och under helgen 9-10/11 är det på angivna tider hämtning. Varje spelare hämtar sina burkar, 20st/spelare.

När de är sålda swishar ni pengarna till lagets föräldrarepresentant som sedan betalar in hela lagets summa till föreningen.

Är det någon som har svårt att sälja sina burkar hjälps ni åt inom laget, då det är laget tillsammans som ska genomföra aktiviteten. Pengarna ska skickas till föräldrarepresentant senast den 2:a december.

 

Lyckas vi i föreningen sälja alla burkar får varje lag 1000kr extra i lagkassan.

Tillsammans bidrar vi till varandras framgång…..

 

Syftet med försäljningen är att alla ska få samma förutsättningar att kunna vara med på div lagaktiviteter.

Laget ska hjälpas åt med att samla in pengar för att bland annat kunna åka på cuper, såsom föreningscupen, Åhusbeach handboll, USM, träningsläger eller någon annan gemensam aktivitet. 

 

Vi som säljer är U10-U16 samt de yngre lag som beslutat att de vill bygga lagkassa.


Vid frågor: kansli@vaxjohf.se"

 

Nu till helgen är det dags att hämta ut burkarna til försäljning, de kommer att finnas på plats vid lördagens träning (9 november). Kan man inte hämta sina burkar på lördag, samordna i första hand med en kompis och i andra hand genom att maila ingela.aberg@netatonce.net för senare hämtning.


Vissa kanske kommer att ha möjlighet att sälja många burkar och andra kanske får kämpa lite, nyttja gärna får Facebook-grupp "Växjö HF P9 (födda 2010)" för att be om fler burkar alternativt få hjälp med försäljningen.


När ni sålt era burkar, swisha till 070 362 7071 (Mikael Åberg) med namn på ert barn.


Lycka till mer försäljningen,


Ledarna


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03