SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Information inför sommar och höst
2019-04-25 21:31

Vi ledare vill passa på att tacka för en jätterolig inomhussäsong med er och era barn. Det har varit väldigt roligt, lärorikt och utvecklande att få hänga med era barn på träningar, cuper och poolspel! 


Här kommer lite information om vad som gäller framöver:


Åhus Beach

Vi har anmält två lag och information kommer de närmsta dagarna till er som gjort intresseanmälan eller ej svarat på anmälan. Åhus Beach spelas fredagen den 12 juli.

 

Beachhandbollsträning

Den 25 maj drar vi igång beachhandbollsträning på sandplanerna vid Kampen/Simhallen för alla som är sugna, man behöver ej ha anmält sig till Åhus för att vara med. Kallelser kommer att gå ut som vanligt till alla. Vi har fått den oslagbara tiden klockan 9–10 på lördagsmorgnarna när sanden är solvarm och mysig!

 

Inomhussäsongen i höst

Fån och med i höst heter vårt lag Växjö HF P9 och vi hoppas att alla härliga killar kommer tillbaka och spelar. Vi ser gärna att truppen blir lite större och kommer att försöka få med fler killar, uppmuntra gärna barn i er närhet att testa handboll!  

 

Vi planerar att träna två gånger i veckan och det blir sannolikt torsdagar och lördagar. Preliminärt blir första träningen torsdagen den 12 september och den första lördagsträningen den 28 september. Då många spelar fotboll avvaktar vi det sista poolspelet innan vi börjar träna på helgen. Vi kommer att spela handboll på tvären även nästa säsong. Vi anmäler oss till seriespel som kommer att genomföras i form av ett antal sammandrag där vi kommer att ansvara för ett i likhet med det poolspel vi genomförde tidigare i våras. Vi planerar också att delta i ett antal cuper, vilka återkommer vi med i början av hösten.

 

Föräldramöte i höst

Höstens föräldramöte planeras till den 5 oktober under träningstiden som med största sannolikhet blir 11-12:15.

 

Hoppas vi ses på beachhandbollsträning eller i Åhus, om inte önskar vi er en riktigt härlig sommar tills vi ses i höst igen,

Frida, Ingela, Lotta och Sini


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03