SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Information i slutet av säsongen 22/23
2023-04-10 21:01

Handbollssäsongen 22/23 lider mot sitt slut. En säsong där spelartruppen har blivit större, vi har spelat många matcher, spelat cuper och utvecklats massor. Att få spendera tid med Växjö HF P12 denna säsong har varit ett privilegium!

 

Ett stort tack till Marcus Johansson, Theos pappa, som sett till att vi har åkt minibuss till alla våra bortamatcher. Otroligt bra fixat och vi har haft väldigt mycket kul i minibuss denna säsong. Väg 23 söderut har vi nyttjat nästan varje helg känns det som och våra spellistor har gått varma!

 

Här kommer information om slutet av säsongen 22/23 och information om vad vi har koll på inför säsongen 23/24. Inför säsongsstart återkommer vi med mer detaljer

 

Slutet av säsongen 22/23:

 

Säsongsavslutning (-ish) lördagen den 15 april

På lördag den 15 april träffas vi för att spela och utmanas på olika sätt och vi avslutar med att käka pizza, separat mail kommer kring detta.

 

Vi tränar inomhus fram till och med den 24 april, se kalendern för datum och tider då vi inte kommer att köra 3 gånger i veckan och vi har försökt att byta till oss tider i GBJ när vi kan.

 

Många av spelarna har sommaridrotter men inte alla. Spelarna blir också äldre och kan tillgodogöra sig så kallad försäsongsträning. I mitten av maj kommer vi att starta upp beachträning och också träna ytterligare en dag i veckan då det blir klassisk försäsongsträning (kondition och fys). Upplägget för detta återkommer vi om inom kort.

 

Beachträning och Åhus Beach

Vi har inte fått information om tider för träning för beachhandbollen ännu men vi kommer att ha träning en gång i veckan på beachhandbollsplanerna vid simhallen.  Alla killar är välkomna att träna oavsett om man är anmäld till Åhus Beach eller inte. Då vi är en stor trupp och har tillgång till en beachplan kommer träningen att vara uppdelad i en fys-del och en beachdel för alla spelare.  

 

Inlämning av matchställ

Lämna in matchställ så snart ni kan i samband med träning eller lämna på Bastövägen 22 till Ingela. Är vi inte hemma går det bra att hänga i en påse på dörren.

 

Inför säsongen 23/24:

 

Truppen

Vi hoppas att alla killar fortsätter med handboll säsongen 23/24. Alla spelare har haft en jättebra utveckling under säsongen och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans. Vi skall redan nu anmäla antal lag till seriespel och behöver ha lite koll på hur stor trupp vi har nästa säsong. Det kommer ut en kallelse i SportAdmin där ni svarar kring intresset för nästa säsong för att ge oss en bild av läget. Detta svar är inte bindande men ger en indikation inför nästa säsong.

 

Träningsschema

Träningsschema för 23/24 kommer att presenteras innan sommaren. Träningen kommer att dra i gång i mitten av augusti. Vi hoppas kunna erbjuda 3 träningar per vecka.

 

Cuper 23/24

Föreningen planerar att arrangera/delta i följande cuper under säsongen 22/24:

 

Skadevi Cup 3–5 november i Skövde, U10-U16 deltar. Skadevi är en föreningscup för HF där klubben står för anmälningsavgiften för 2 lag per åldersgrupp.

 

I slutet av april kommer vi att skicka ut en kallelse gällande deltagande i Skadevi då sista anmälningsdag är den sista maj. Vi behöver veta hur många som är intresserade av att delta för att kunna anmäla rätt antal lag.  

 

Liksom innevarande säsong hoppas vi delta i fler cuper. Det erbjuds en cup redan i slutet av augusti i Halmstad som kan vara ett alternativ för att starta upp säsongen. Vi återkommer senare i vår samt vid höstens föräldramöte som kommer att äga rum i september.

 

Seriespel 23/24

Förhoppningen är att anmäla lag i tre serier säsongen 23/24, liksom innevarande säsong gäller:

  • Nivåanpassat seriespel: Syftet med nivåanpassat seriespel är att kunna erbjuda samtliga lag ett utvecklande seriespel med jämna och roliga matcher. Det finns 3 nivåer där nivå 1 innebär tuffast motstånd och nivå 3 lättast motstånd. Svenska handbollsförbundet har tydliga rekommendationer för hur man skall tänka kring nivåer och dessa följer vi. Vi kommer inte att ha fasta lag i seriespelet.
  • EMP – Elektroniskt Matchprotokoll är Svenska Handbollförbundets system för hantering av matchprotokoll. Liksom denna säsong kommer vi att behöva hjälp av er föräldrar med att bemanna sekretariat och andra matchfunktioner när vi har hemmamatcher och utbildning kommer att erbjudas i början av hösten.
  • Vi byter bollstorlek till 1.

Försäljningskoncept säsongen 23/24

Föreningen kommer att ha samma försäljningsupplägg som under säsongen 22/23 med tvättmedel och andra förbrukningsvaror (nyhet är att det ingår toalettpapper) samt bingolotter.

 

Utprovning av profilkläder

I början av september sker utprovning av profilkläder, mer information kommer.

 

Tusen tack till spelare och föräldrar för en jätterolig inomhussäsong och på återseende,

 

Ledarna 


Nyhetsarkiv
Ändrad tid på onsdag!2021-01-25 12:33
Tack för denna säsong!2020-03-18 14:39
Höstavslutning2019-12-03 20:24
Redovisning Godisburken2019-12-02 16:35
Vilken handbollsfest!2019-10-26 18:03