SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
vs
Åhus Beachhandboll - Växjö Handbollsförening
vsÅhus Beachhandboll - Växjö Handbollsförening

  INFORMATION

Matchstart:lör 16 juli, 07:00
Plats:Åhus HB
Samling: Stubbagatan 2, 296 32 Åhus
Aktivitetsinfo: Bindande anmälan till Åhus beachandboll

Hej,
Vi skickade för någon vecka sedan ut en intresseanmälan för att se om det fanns något intresse hos våra tjejer att åka till Åhus Beachhandbollstunering som äger rum 16 juli.
Intresset visade sig vara väldigt stort och totalt så bekräftade 18 st spelare att de ville följa med och spela strandhandboll.

Så vi skickar nu ut en ny anmälan som är BINDANDE, så vi vet hur många lag vi ska anmäla och då vi måste betala in anmälningsavgiften direkt.

Mer info hittar ni här https://ahusbeach.com/ahus-beachhandboll-festival/ahus-beachhandboll-festival-14-23-juli-2022

Då det är en festival kostar det pengar för alla åskådare utom spelare och ledare att komma in på området som bland annat består av 19 beachandbollsplaner och en stor Center Court.

Anmälningsavgiften ligger mellan 125-165kr per spelare beroende på hur många som anmäler sig. Denna avgift samlar vi in i slutet på mars och kan ej återbetalas.

Anmälningsavgift per lag
Klass: Lek & Lär U8 (födda 2014)
I avgiften ingår 8 spelare & 2 ledare
Pris: 995kr/lag

Utöver det kommer man behöva beställa sin egen matchtröja då vi inte kan ha föreningens kläder när vi spelar i sanden. Tröjan är sedan barnets egen och används sedan flitigt på träning av de något äldre spelare som har varit och spelat i Åhus sedan innan.

Föreningen sammordnar beställningen för all lag i HF som ska till Åhus men räkna med att tröjan kostar ca 250kr som betalas i juni.

Alla som svarar ja på kallelsen räknar vi med åker med och kommer få mer info framöver.

Totalt så kommer kostnaden för att följa med hamna på mellan 375-415kr per spelare.

Ställ gärna frågor till oss om ni undrar över något!

Hälsningar
Ledarna

<< Tillbaka