Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Bli medlem i Växjö Handbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Växjö HF P9 - födda 2010
Vi är ett härligt gäng med killar som tränar på GBJ/Kungsmad på onsdagar 17-18 och lördagar kl 11:00-12:15. Vi välkomnar killar födda 2010 som är intresserade av att testa på handboll.
Information inför säsongen 20/21
2020-03-31 09:11
Vi har haft ledarmöte med planering och information inför höstens säsong och vi vill redan nu dela med oss av en del information. Vi planerar fortfarande att ha en gemensam avslutning men avvaktar varmare väder då vi gärna vill ha en utomhusaktivitet, vi återkommer!

Träningstider
Till hösten kommer vi att träna två gånger i veckan på vardagskvällar, vi återkommer så snart vi vet dagar och tider. Vi planerar att starta i slutet av augusti med träning 1 gång i veckan med anledning av att vi kommer att spela cup redan i början av oktober och övergår till två gånger i vecken när fotbollen trappar ner. Vi behöver lite tid för att komma igång med spel på stor plan. 

Seriespel
Från och med i höst deltar vi i seriespel. Vi kommer att anmäla två lag och vill ha ett lag i Småland Blekinges södra serie och ett i norra serien. Vi vet ännu inte med vilken frekvens vi kommer att spela matcher men räkna med att det blir fler speltillfällen än tidigare säsonger.

Cuper
I höst drar Växjö HF igång en ny föreningstradition, den 2–4 oktober arrangeras för första gången Växjö Handbollscup (www.vaxjohf.se/start/?ID=281553). Jätteroligt med en stor cup på hemmaplan! Föreningen bjuder in stort och brett och går det som planerat kommer 64 lag i olika åldersgrupper till Växjö den helgen för en riktig handbollsfest. Vi är självklart med och spelar och kan anmäla två lag. HF:s egna lag betalar inget för cupen. 

Skadevi Cup (https://www.skadevihandbollscup.com) arrangeras 30 oktober-1 november i Skövde och är en föreningscup för HF där klubben står för anmälningsavgiften. Vi planerar att delta med två lag. 

Föräldramöte
Vi kommer att bjuda in till ett föräldramöte i början av hösten.

Föräldrauppdrag
I och med att vi går in i seriespel och lämnar minihandbollen förändras förutsättningarna för medlemskap. Från och med i höst kommer vårt lag att delta i försäljningsuppdrag inom föreningen, ett uppdrag på hösten samt försäljning av Bingolotter till uppesittarkvällen innan jul. Vårt lag kommer också att ha föräldrauppdrag i samband med Växjö Handbollscup, räkna med att vara tillgängliga under hela helgen för att heja och stötta föreningen genom att jobba med något/några uppdrag. Att vi jobbar under denna helgen innebär att vi kommer att kunna delta i Skadevi utan kostnad.

Kostnader
Från och med i höst kommer spelarna i P10 att betala medlemsavgift och träningsavgift, nivåerna för dessa är inte fastlagda.

Föreningskläder
För er som är intresserad av att köpa föreningskläder kommer utprovning att äga rum första veckan i september med leverans i mitten av oktober. 

Beachhandboll
Åhus Beachhandboll planeras just nu att genomföras och vi jobbar som om det blir så. I maj kommer vi att dra igång beachträning vid Kampen och vi återkommer om tid och plats. Alla killar är välkomna oavsett om man anmält sig till Åhus eller ej.

Vi hoppas att alla mår bra, ta hand om er,
Ledarna


Tack för denna säsong!
2020-03-18 14:39

Hej alla barn och föräldrar!

Handbollssäsongen fick ett snopet slut för oss alla och framtiden känns oviss och information om konsekvenserna av Corona och Covid-19 förändras konstant. Idag har vi ledare fått följande information av styrelsen i Växjö HF:

” Hej alla HF tränare

Styrelsen har beslutat att följa de restriktioner vi får från Svenska handbollsförbundet samt Småland-Blekinge handbollsförbund.

 

UPPDATERING

Tisdag 17/3  

Svenska Handbollförbundet rekommenderar från och med tisdag 17 mars att träningar med laget hålls utomhus och med individuella övningar. Tänk också på att inte göra resor i onödan att den som har sjukdomssymtom inte ska delta.

 

Växjö HF beslutar att följa SHF:s rekommendationer ovan.

Hemsidan uppdateras så fort det kommer ut någon ny information kring situationen.

 

// Växjö HF”

 

Med tanke på att säsongen i stort sett är över och att sommaridrottssäsongen startar upp samt att uteträning med individuella övningar inte känns relevant för våra 10-åringar har vi beslutat att vi avslutar vårens träningar nu. Aprilcupen och MiniHacke har ställts in av arrangörerna. 

 

Vi vill gärna ha en gemensam avslutning och återkommer med information kring detta.

 

För er som har anmält deltagande till Åhus i sommar så har de meddelat att de i nuläget arbetar som om evenemanget blir av. Vi följer utvecklingen. Enligt planeringen startar beachhandbollsträning upp i maj månad men vi ber om att få återkomma närmare inpå detta.

 

Självklart vill vi att killarna fortsätter att tänka på och spela handboll, enskilt eller tillsammans. Vi skickar med en handbolls-bingo som vi hoppas kan stimulera till rörelse och handbollsglädje för barnen och kanske också för er föräldrar:) (Hittas också under fliken dokument)

 

Vi har haft en fantastiskt rolig och utvecklande säsong med killarna och ser fram emot nästa säsong och för en del, Åhus Beach. På återhörande gällande en rolig avslutning, sannolikt utomhus. Vi kommer också att återkomma gällande när höstsäsongen drar igång och med information om viktiga datum för planerade cuper och föräldramöte.

 

Ta hand om varandra, varma hälsningar,

 

Frida, Ingela, Jonas, Lotta och Sini

Inställt sammandrag i Habo i helgen
2020-03-12 18:18
Hej alla barn och föräldrar!

Vi har fått besked från Habo att det planerade sammandraget nu på lördag den 14 mars ställs in med hänvisning till den uppkomna situationen med Covid-19 (Corona) i enlighet med rekommendationerna från Svenska Handbollsförbundet.

Vi tränare har bestämt att vi tar en paus från handbollen i helgen, ingen träning på lördag,. Vi avvaktar tydliga riktlinjer från Handbollsförbundet/Växjö HF/ Folkhälsomyndigheten. VI återkommer i början på nästa vecka.

Ta hand om er så ses vi snart,
Ledarna
Höstavslutning
2019-12-03 20:24
Lördagen den 14 december blir det en annorlunda träningsdag:

14:00 Samling på Telekonsult Arena för gemensamma aktiviteter i friidrottshallen.
15:00 Fika
15:30 Transport till GBJ
16:00 Vi tittar gemensamt på seniormatch där Växjö HF möter Eslövs HF. Vii sitter tillsammans på läktaren och kommer gemensamt att prata om matchen en liten stund efteråt. 
18:30 är vi färdiga i GBJ.

Vi vill gärna att barnen kommer till Telekonsult i god tid så att vi kan nyttja vår timme till fullo.

Barnen får gärna ha sina HF-kläder på sig så att det syns vilka vi hejar på under matchen:)

En kallelse kommer ut, ange även eventuella alleriger där så att fikat passar alla. 

Vi behöver hjälp med transporten mellan Telekonsult och GBJ, om ni kan hjälpa oss med detta kl 15:30, ange även detta i kallelsen.

Självklart är även ni föräldrar varmt välkomna att kolla på matchen denna dag men ni går då in som vanliga besökare.

Vi har ingen träning på förmiddagen denna dag. Nästa träning är lördagen den 4 januari.

Vänliga hälsningar,
Ledarna
Redovisning Godisburken
2019-12-02 16:35
Påminner om att redovisning av Godisburken ska göras senast den 2:e december. Redovisning görs genom Swish till 070-3627071 Mikael Åberg.
För er som inte lyckats sälja alla burkar går dessa att lämna tillbaka på kansliet under ordinarie öppettider.
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Bortamatch, 09/07 08:00
Match, Bortamatch, 10/07 08:00
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 27/03 10:31 
Växjö Handbollsförening, 16/03 13:24 
Växjö Handbollsförening, 12/02 14:02 
Växjö Handbollsförening, 25/11 19:21 
Växjö Handbollsförening, 24/09 16:18