Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Växjö HF P9 - födda 2010
Vi är ett härligt gäng med killar som tränar på GBJ/Kungsmad på lördagar kl 11:00-12:15. Vi välkomnar killar födda 2010 som är intresserade av att testa på handboll.
Första träningen för hösten lördagen 14 september
2019-08-15 22:28
Hej och hoppas att alla har haft en toppensommar!

Nu har vi besked inför höstens träningar, i alla fall delvis. Första träningen blir lördagen den 14 september klockan 11-12. Om det inte är match efter vår tid kommer vi att försöka köra till 12:15 när det funkar. Lördagstiderna är bekräftade.

Preliminärt kommer vi också att träna onsdagar klockan 17-18 från och med onsdagen den 18 september men på grund av att kommunen tagit bort sex av de timmar HF hittills har haft i Kungsmadshallen till förmån för en annan förening pågår träningspusslandet för fullt och vi kommer inte att få veta definitivt vilken tid vi får förrän i början av september, vi återkommer så snart vi har klara besked.

Söndagen den 27 oktober kommer vi att ansvara för det första sammandraget i säsongens seriespel och det innebär att vi kommer att behöva hjälp av er föräldrar för att skapa ett bra arrangemang så boka in det datumet redan nu.

Vi ser mycket fram emot att träffa er alla igen!

Frida, Ingela, Lotta och SiniFacebookgrupp för att samordna inom laget
2019-07-09 13:19
Hoppas ni njuter av en härlig sommar! Frågan om verktyg för att samordna inom laget, exempelvis samåkning till cuper/poolspel har kommit upp. Andra HF-lag har en gemensam facebookgrupp för detta ändamål och då frågan om samåkning till eller från Åhus nu har kommit upp skapar jag en grupp och håller tummarna för att många av er har  och använder Facebook och att det kan vara ett bra verktyg för oss. Jag har bjudit in de av er som jag har på Facebook, vi kan väl hjälpas åt att se till att alla föräldrar får en inbjudan. Ni kan skicka en vänförfrågan till mig så bjuder jag in er omgående. 
/Ingela
Information inför sommar och höst
2019-04-25 21:31

Vi ledare vill passa på att tacka för en jätterolig inomhussäsong med er och era barn. Det har varit väldigt roligt, lärorikt och utvecklande att få hänga med era barn på träningar, cuper och poolspel! 


Här kommer lite information om vad som gäller framöver:


Åhus Beach

Vi har anmält två lag och information kommer de närmsta dagarna till er som gjort intresseanmälan eller ej svarat på anmälan. Åhus Beach spelas fredagen den 12 juli.

 

Beachhandbollsträning

Den 25 maj drar vi igång beachhandbollsträning på sandplanerna vid Kampen/Simhallen för alla som är sugna, man behöver ej ha anmält sig till Åhus för att vara med. Kallelser kommer att gå ut som vanligt till alla. Vi har fått den oslagbara tiden klockan 9–10 på lördagsmorgnarna när sanden är solvarm och mysig!

 

Inomhussäsongen i höst

Fån och med i höst heter vårt lag Växjö HF P9 och vi hoppas att alla härliga killar kommer tillbaka och spelar. Vi ser gärna att truppen blir lite större och kommer att försöka få med fler killar, uppmuntra gärna barn i er närhet att testa handboll!  

 

Vi planerar att träna två gånger i veckan och det blir sannolikt torsdagar och lördagar. Preliminärt blir första träningen torsdagen den 12 september och den första lördagsträningen den 28 september. Då många spelar fotboll avvaktar vi det sista poolspelet innan vi börjar träna på helgen. Vi kommer att spela handboll på tvären även nästa säsong. Vi anmäler oss till seriespel som kommer att genomföras i form av ett antal sammandrag där vi kommer att ansvara för ett i likhet med det poolspel vi genomförde tidigare i våras. Vi planerar också att delta i ett antal cuper, vilka återkommer vi med i början av hösten.

 

Föräldramöte i höst

Höstens föräldramöte planeras till den 5 oktober under träningstiden som med största sannolikhet blir 11-12:15.

 

Hoppas vi ses på beachhandbollsträning eller i Åhus, om inte önskar vi er en riktigt härlig sommar tills vi ses i höst igen,

Frida, Ingela, Lotta och Sini

Ingen träning på lördag 30 mars
2019-03-27 17:57
På lördag är träningen inställd då vi kommer att delta i Mörrum MiniCup. Information till dem som skall vara med och spela cupen kommer under kvällen.

Nästa lördag den 6 april är vårens sista träning. Vi kommer att ha en avslutning i GBJ på fredag kväll den 12 april, mer information om detta kommer inom kort. Vårsäsongen avslutas med Aprilcupen den 13 april i Anderstorp.

/Tränarna
Dags för handbollssammandrag för Växjö HF p10
2019-02-04 10:25

På lördag smäller det och vårt sammandrag går av stapeln, både vi och killarna är väldigt taggade! Hemmapremiär:) Här kommer information om dagen, lagindelningen, spelschema och föräldrauppdrag. 14 killar har anmält sig och alla andra är varmt välkomna att komma och heja på och insupa atmosfären!


FÖRÄLDRAUPPDRAG

Som vi tidigare aviserat behöver vi er hjälp under dagen för att vårt arrangemang skall bli bra, tack för att ni ställer upp på detta!  Nedan ser ni schemat för dagen och en beskrivning av de olika uppdragen. Skulle ni behöva byta någon tid lämnar vi det det upp till er att sköta detta med varandra.

Matchvärd: Välkomna gästande lag och svara på alla typer av frågor. Växjö HF har västar som det står Matchvärd på och en sådan skall man ha på sig. Första timmen hjälper denna förälder till med att se till att omklädningsrum ser ok ut och sätta upp skyltar med vilka lag som skall vara i vilka omklädningsrum.

Sekretariat: Bemanna matchsekretariatet och sköta matchuret. Hålla koll på antal mål på en av planerna. Resultatställningen anges ej på matchuret men skall redovisas i efterhand.

Speaker: Rama in tillställningen med relevant information och glada tillrop samt starta matcherna som gemensamt startar varje hel- och halvtimme. Räkna målen på en av planerna.

Kiosk: Ansvara för kiosken. Instruktioner har lagts upp under fliken dokument på vår hemsida.

Grilla hamburgare: Som komplement till kioskförsäljningen kommer vi att sälja hamburgare. Gasolgrill finns på GBJ och den placeras utomhus så ta med kläder efter väder. Överskottet av denna försäljning kommer att gå direkt till vårt lag.


 

Matchvärd

Sekretariat

Speaker

Kiosk

Grilla 

09:30-10:30

Jonathan

 

 

Leon/Emil

 

10:30-11:30

Jonathan

Noel 

Olle 

Leon/Emil

Elias Bergkvist

11:30-12:30

Elias Brorsson

Noel

Olle

Dimitrije/Kevin

Elias Bergkvist

12:30-13:30

Elias Brorsson

Noel

Gabriel

Dimitrije/Kevin

Ludvig

13:30-14:30

Jonathan

Noel

Gabriel

Oliver/Milo

Ludvig

14:30-15:15

Jonathan*

 

 

Oliver /Milo*

 

*Kan avslutas tidigare än 15:15 om behov ej finns


LAGINDELNING

Vi har två egna lag uppdelade på Gul och Svart, som vanligt försöker vi blanda killarna så att de skall vänja sig med att spela med alla lagkompisar. Vi samlas kl. 09:45, vi har med oss matchställ, ta med svarta strumpor, inneskor och vattenflaska. Peppa gärna era killar så att många är sugna på att stå i mål under dagen! Skulle någon bli sjuk vill vi att ni hör av er så snart ni kan till någon av oss ledare.

 

Växjö HF Gul

Växjö HF Svart

Ledare:

Ingela

Frida

 

Lotta

Sini

 

1.      

Leon

Elias Bergqvist

2.      

Kevin

Jacob

3.      

Jonathan

Milo

4.      

Dimitrije

Ludvig

5.      

Noel 

Olle

6.      

Emil

Oliver

7.      

Elias Brorsson

Gabriel

 

SPELSCHEMA

 

Plan 1

 

 

Plan 2

 

10:30

Växjö HF Gul

Tingsryd HK Blå

 

Växjö HF Svart

Tingsryd HK Svart

11:00

Tingsryd HK Vit

Hultsfreds HF

 

Kalmar HK

Karlshamn HF

11:30

Växjö HF Gul

Karlshamn HF

 

Växjö HF Svart

Tingsryd HK Blå

12:00

Kalmar HK

Tingsryd HK Svart

 

Hultsfreds HF

Tingsryd HK Vit

12:30

Växjö HF Gul

Tingsryd HK Vit

 

Växjö HF Svart

Kalmar HK

13:00

Växjö HF Gul

Hultsfreds HF

 

Tingsryd HK Blå

Karlshamn HF

13:30

Tingsryd HK Svart

Hultsfreds HF

 

Växjö HF Svart

Tingsryd HK Vit

14:00

Kalmar HK

Tingsryd HK Blå

 

Tingsryd HK Svart

Karlshamn HF

 

Spelformen är 2x9 minuter utan sidbyte. Efter matchens slut kommer alla spelare få möjlighet att lägga varsin straff.


Det här dokumentet finns upplagd under fliken dokument om man vill skriva ut. 


Vi ser fram emot en riktig handbollsfest, ta med familj, släkt och vänner och heja på killarna! Har ni några frågor, hör av er till någon av oss ledare.

 

Vi ses på lördag,

Frida, Ingela, Lotta och Sini

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Växjö Handbollsförening, 12/07 17:05 
Växjö Handbollsförening, 10/04 20:19