SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Handbollsförening
VINNER ALLTID I LÄNGDEN
Lugi - Växjö HF F10/11
 
  INFORMATION

Matchstart:tor 27 december, 08:00
Plats:Lundaspelen Cup
Aktivitetsinfo: Hej,

Den första november är sista dagen för föreningar att anmäla lag till Lundaspelen.

Om ert barn är intresserade av att vara med behöver ni tacka ja innan den 21:a oktober.

Tjejerna kommer spela den 27:e december nere i Lund.

Anmälan är bindande. Avgiften för cupen återkommer vi med när vi vet hur många som vill följa med samt om vi kommer anmäla ett eller två lag, som en indikation kommer avgiften ligga mellan 130-170kr/spelare.

Nedan följer en kort beskrivning av Lundaspelen som är en Sveriges största inomhusturneringar.

Lundaspelen startade 1978 för att ge ungdomarna i Lund en årligt återkommande turnering i Handboll, Ishockey, Fotboll och Basket. Fotbollen och Ishockey blev inte långvariga men Handbollen och Basketen har vuxit till att bli två av sveriges största idrottsevenemang för ungdomar. Det första Lundaspelen 1978 hade 113 lag från 28 föreningar och redan 5 år senare, 1983, hade turneringen vuxit över 400 lag. Totalt över åren tom 2017 har 16382 lag från 34 länder deltagit i Lundaspelen och hela fem klubbar har varit anmälda till varje turnering sen starten: Ringsted, H43, OV Helsingborg, Lundagård och Kävlinge.

Handbollshälsningar
Johan & Robert

<< Tillbaka